reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Prezenty, prezenty... :)

chrześniaki mojego męża to jeden 6 latek i napisałw liście że chce grą "Mali powstańcy" - więc Mikołaj to załatwił ;-) najfajniej bo podał alternatywę owczy pęd, ale znalazłam oczywiście piorytet.

a drugi to 11 latek i wymyśliłam że zmiast gier któych pewnie jest masa to dostanie coś takiego WOREK TRENINGOWY 150/45 ŁAŃCUCHY+ GRATIS (826668791) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy on ma teraz okrez buntownika i że cały świat jest do bani więc się wyżyje na worku.

dla Szymka już nie będę wyliczać bo sporo się uzbierało.:cool2:

reklama
Rosmerta może odtwarzacz MP3? jakaś gra na komputer ? albo jak piszesz interesuje się piłką nożną to może nowa fajna piłka też by była ok ?:sorry:

Dziewczyny fajne prezenty :tak::tak::tak:

Rosmerta,popieram Gosie.Nowa piłeczka zawsze sie przyda lub nowa gra Fifa
FIFA 10--PL (845388932) - Aukcje internetowe Allegro
Konradowi kupiłam w Realu samolot Playmobil z podjazdem i chyba autobusem(zestawik) ,Misia pamietnik
HANNAH MONTANA_Mój Sekretny Pamiętnik_PODUSZKA (846335901) - Aukcje internetowe Allegro
Chrześniakowi :
Gra monopol od hasbro, płacisz kartą kredytową. (832484821) - Aukcje internetowe Allegro
Jacka chrzesniakowi:
Jeep Rubicon Monster Nikko (835897162) - Aukcje internetowe Allegro (kupilismy taniej) .
Bartus zbiera pieniadze na xboxa,ale Agusia mnie zainspirowała i kupie mu chyba cos do piłki:tak:

Rosmerta dziewczyny podpowiedziały ciekawe pomysły, więc może coś z tego wybierzesz;-)

Tyciu ale zaszalałaś z tymi prezentami:shocked2::-) Naprawdę fajne i oryginalne rzeczy:tak: O takim pamiętniku to pierwsze słyszę i widzę, czego to teraz nie ma:sorry:

Karola super ta kasa sklepowa:tak::tak: Ja nie widziałam takiej na żywo, więc nie mam pojęcia:no: Ale z opisu zapowiada się naprawdę ciekawie:-)

kilka pomyslow dla okolo rocznych dzieci, moze sie wam spodobaja:

Résultats Google Recherche d'images correspondant à http://www.zohea.com/noyau/gfx/produits/30709000635871_large.jpg

EUR 55,90 + EUR 3,90 (livraison)

En stock. Expédié et vendu par A.kelbojouet
Quantité : 123456789101112131415161718192021222324252627282930​

ou
Identifiez-vous pour activer la commande 1-Click.

Plus de choix
Le Lutin Rouge
EUR 53,90 + EUR 7,90 (livraison)
En stock
Ajouter au panier

DOUDOUPLANET
EUR 58,95 + EUR 5,90 (livraison)
En stock
Ajouter au panier

4 neufs à partir de EUR 53,90
Vous l'avez déjà ?
Vendez votre exemplaire ici

reklama
no własnie chyba jakaś małą pomyłka z tymi zabaweczkami :-D no chyba że to z myślą o naszych "puchnących" mamusiach ;-)

Do góry