reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Prezenty, prezenty... :)

W sobotę stał się cud, przyjechała do nas chrzestna Wiki, prawie rok u nas nie była:sorry:Na 2 urodzinach Wikusi też nie. Najciekawsze jest to, że mieszka w W-wie, góra 10 km od nas:cool2:Zapracowana, bezdzietna, to i czasu nie ma. Wiki dostała od niej lalkę Julkę, interaktywną, mówi 80 zdań jak się ją przyciśnie w odpowiednie miejsce. Nie wiem właściwie z jakiej okazji ta lalka, pewnie na wszystkie, które miały miejsce w tym roku, no i pewnie z okazji zbliżającej się gwiazdki;-)

Ostatnia edycja:
reklama
to miło z jej strony choć wg. mnie po głowie powinna dosctać za to że nie odrwiedza swojej chrześniaczki w końcu to zaszczyt dla niej.:wściekła/y:

dla młodej już kupiliśmy pozostał tylko młody :sorry: i nie wiem co :confused:(on chce PSP;-))
młoda dostanie od nas:(po za tym wózek i kuchnie nowa )

840610446

840610446_1

te lale to barbie uzywane ;-)
837948755

Agusia fajowe prezenty dla Sarci:tak: Napewno się ucieszy:-) Młody widzę chce już poważniejsze zabawki, ale co poroadzić, on już nie taki mały:-p A może Game Boy'a, chyba jest trochę tańszy od PSP?

My jeszcze debatujemy co naszym;-)

uświadomiłam mu ,ze PSP nie dostanie (zresztą on mówiąc ,sam powiedział ,ze to jest drogie i wie ze nie dostanie:-(;-) bo mikołaja nie stac;-))
tak się zastanawiam bo zabawek i gier to po same....:rofl2:
może kupimy mu nowy strój na piłkę ,spodenki i getry :sorry:...jedzie w lutym na obóz wiec stroje na zmianę mu się przydadzą ;-)(wątpię żeby prał:zawstydzona/y:) i rekawice bramkarskie:sorry::confused:Dziecięce komplety pilkarskie kosz.spod.getry 158 (833703899) - Aukcje internetowe Allegro
albo GRA ELEKTRONICZNA-JĘZYK ANGIELSKI 6-12 lat KURIER (833042214) - Aukcje internetowe Allegro

mam problem z chrześniaczka młodsza o 3 mc od naszych;-)i chłopiec 6 lat zupełnie nie mam pomysłu:sorry:

może kupimy mu nowy strój na piłkę ,spodenki i getry :sorry:...jedzie w lutym na obóz wiec stroje na zmianę mu się przydadzą ;-)(wątpię żeby prał:zawstydzona/y:) i rekawice bramkarskie:sorry::confused:Dziecięce komplety pilkarskie kosz.spod.getry 158 (833703899) - Aukcje internetowe Allegro
Jak dla mnie to genialne rozwiąznie i preznt 100x lepszy niż to PSP:tak::tak::tak:

My dla męża brata/chrześniaka 5.5latka myślimy o jakiejś rakiecie kosmicznej, albo zamku/fortecy;-)
Zamek królewski z rycerzami (842671693) - Aukcje internetowe Allegro
MEGA FORTECA NIE DO ZDOBYCIA!!!!!! (842429943) - Aukcje internetowe Allegro
Statek forteca figurki duży zestaw Simba PREZENT (843425999) - Aukcje internetowe Allegro
Albo jakiś statek piracki:
SUPER DUŻY STATEK PIRACKI Z ZALOGĄ !! FIGURKI! (845179799) - Aukcje internetowe Allegro

Dla niespełna trzyletniej dziewczynki jest też spory wybór;-) Od rzeczy ala gotowanie, sprzątanie, po lalki i inne sprzęty:rofl2:

reklama
no własnie ie znam go zbyt odbrzez, to chrzesniak mojego brata, ale jakos tak porobiło sie, ze widuja sie tylko z okazji swiąt BN jak mój brat pojedzie z prezentem do niego.... ech tam... wiem, ze interesuje go pilka nożna, a poza tym nie wiem, co ma, co lubi....:zawstydzona/y::-(

Do góry