reklama

Prezenty, prezenty... :)

• Starter tematu Starter tematu aga-pg
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzieki Rozalka :-) podobne koraliki kupiłam jej juz w zeszłym roku:sorry: jak nic innego mi sie nie spodoba to kupię najwyzej tez cos z takich koralików:tak:

a ta plastopianka super sie wydaje:tak: nie miałam tego, nawet nie wiedziałam ze cos takiego istnieje, ale cena przystepna to mozna zaryzykować:tak::-)

reklama
Zdecydowałam się na takie puzzle dla chrześniaczki:

Jest ich aż 260, ale obrazek nie ma dużo jednolitego tła, a Misia jest bystra, mam nadzieję, że da radę. A jak nie - to trochę poczekają :sorry:
Wcześniej kupiłam jej:
GRA "ENCYKLOPEDIA " MÓZG ELEKTRONOWY (836856167) - Aukcje internetowe Allegro
Dołożę trochę słodyczy i dla chrześniaczki mam już prezent załatwiony. Ale tylko dla niej :eek: cała reszta jeszcze przede mną...

A dziś Oliwka dostała coś takiego:

całe popołudnie mieliśmy dziecko z głowy :sorry:

hmm fajna taka gra zwłaszcza że tam jest myszka mikey i może cosiek :-D jeśli Kuba lubi takie gry to napewno będzie szczęsliwy.Szymek nie czuje mięty do kostki czy plansz.za to od minionej soboty jak oglądał z tatą bajkę "Dinozaur" jest mega nimi zafascynowany- a my mu kupiliśmy cały świat Zyg Zaka pod choinkę :szok::eek::sorry:chyba trzeba dokupić jakieś dinozaury jeszcze.:cool2:

co do tablicy nie udzielam się bo my mamy tylko taką białą do malowania mazakami po niej.

reklama
Kasiad puzzle fajne i klocki też :tak:

Emilka ma zwykłe lego i bawi się teraz nimi na okrągło już od rana robi budowle i siedzi na golasach bo nawet nie ma czasu się ubrać :-D:sorry:

Rozalka ciekawa gra :tak:co do tablicy to my nie mamy :no: kiedyś chrześniakowi kupiłam tą z biedronki tylko była strasznie wysoka i szwagier ją obniżył i Emilka fajnie dosięga :tak:jakby się pojawiła to polecam ją ;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry