• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

• Starter tematu Starter tematu aga-pg
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
widziałam tą reklamę z tą matą .......... jak dla mnie to dla starszych dzieci najpierw pomyślałam o chrześniaku ale jak widzę teraz cenę to dziękuje ;-)

Kasiu cena spora ja bym pomyślała czy Oliwka będzie na tym grzecznie stała i tak jak powinna i jeszcze udawała że biega :sorry:i grała w grę na czas do tego odejmowała i dodawała itd ???

już za tą cene wolałabym kilka gier i to takie gdzie by mi Emilka nie siedziała by przed tv ;-)

reklama
mi się też wydaje że maty czy do tańczenia czy biegania to dla starszaków dlatego wkleiłam na innym wątku o zabawach z dziećmi matę któa mi się podoba i Szymek by dał radę ją opanować-choć cena pozostawia sporo do życzenia.

my już naszczęście temat " Szymek" mamy zakończony zapakowany schowany.gładko poszło.

Kasiu cena spora ja bym pomyślała czy Oliwka będzie na tym grzecznie stała i tak jak powinna i jeszcze udawała że biega :sorry:i grała w grę na czas do tego odejmowała i dodawała itd ???
No cena spora, to fakt, dlatego będę dłuuugo zastanawiała się nad zakupem:sorry: Natomiast nie sądzę, żeby Oliwka miała problemy ze staniem w miejscu czy udawaniem, że biega. Oczywiście na początek nie musi wszystkich poziomów trudności używać, oprócz dodawania, jest też nauka kształtów, kolorów, muzyki, którą Oliwka uwielbia. W końcu to zabawka nie na pół roku, tylko na kilka lat. A w opisie napisane jest, że to zabawka od 3 lat. Wiem, że niektóre firmy czasem piszą wiek ni z gruszki ni z pietruszki, ale nie podjrzewam o to Fisher Price'a, myślę więc, że są tam zabawy dla trzylatków również.

co dla dziewczynki 9 lat??:eek: Tycia czym się twoja Dominika bawi?? co sprawi radośc dziewczynce w tym wieku, bo ja pomysłu nie mam:sorry: dodam, że ma to byc cos niedrogiego, tak do 50-60zł

Rosmerta,moja Misia cieszyłaby sie z kazdego prezentu.Ciezko mi cos doradzic;-).Moja panienka szaleje za Hannah Montaną;-) i wszystko co ma cokolwiek z nia wspolnego jej sie podoba.Lubi lalki,lubi rzeczy plastyczne bardzo a na gwiazdke poprosiła o mikroskop lub zestaw do czarow:szok:(sa jakies na Allegro:-D).Rozrzut okropny,wszystko jej sie podoba co nowe i czego jeszcze nie ma:-D.
Wczoraj byłam z dzieciakami na zakupach i w Carrefrze Kondzio nie mogl sie na zabawki napatrzec:-). Juz sie nie moge doczekac tej gwiazdkowej radosci z prezentow:-):tak:.

ja dlatego z Szymkiem już do takich sklepów nie chodzę bo biedny płacze jak trzeba iść a on nie może nic zabrać i zawsze na coś naciąga.

jedynie w Symku to popatrzy na pociąg obejrzy regały- a że tam zawsze mało przejścia to jakoś udaje się w miarę szybko wyjści ( minimum 45 minut oczywiście).

u nas na szczęscie nie ma takiego problemu - Hubek lubi poogladac zabawki, powie co mu sie podoba ale nigdy nie naciaga, nie ma histerii i płaczu. Jak mu powiem, że mama nie ma dzisiaj pieniązków, ale może napiszemy list do gwiazdorka, to rozumie i nie ma oporów żeby wyjśc, ale wiadomo najpierw musi sobie na spokojnie poogladać:tak:

u nas też nie ma problemu z oglądaniem zabawek tyle co wróciliśmy z zakupów z tesco Emilka grzecznie wszystko obejrzała i poszliśmy dalej ;-):tak:
wstąpiłam kupić materacyk przewijak itd i w tym sklepie wybrała sobie Emilka bańki z księżniczką :sorry:chociaż tyle jej się podobało rzeczy a najbardziej te gdzie widnieje wizerunek księżniczek ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry