Śliczna ta porcelana!! moje dzieci pisały wczoraj. i oczywoiście największy problem ze Stachem, bo on nigdy nie chce niczego co gdzieś zobaczył, tylko zawsze na pytanie co by chciał dostać, wymyśla dziwne rzeczy. Np. tym razem marzy o takim rycerzu co ma w buzi latarkę i tak by mógł świecić tą latarką i w nocy z nim przychodzić do nas do łóżka. Oczywiście narysował pięknego tego rycerza, a proszony o inne rysunki, twierdził, że już nic więcej nie chce. W końcu dziś rano się obudził, nawet cześć mi nie powiedział, tylko pobiegł dokończyć rysunek. Jak zobaczyłam efekt końcowy to myślałam że z krzesła spadnę.; Staś narysował pasek do spodni, bo niektóre spodnie mu spadają i dlatego marzy o pasku!!!
Ewka chce, podobnie jak Oliwka różne akcesoria do lalki. Począwszy od nocnika, poprzez leżaczek, krzesełko do karmienia, huśtawkę, a później jeszcze pralkę, deskę do prasowania...
Katarzyna chce boomboxa, czapkę smerfetkę, bluzkę z Hanna Montaną lub H2O, grę "tajemnice dziewczyn"
A Rafał od nas dostanie rower, bo i tak musi mieć, a więcej to nie wiem co chce bo się z nim pokłóciłam i nie gadamy...