reklama

Prezenty, prezenty... :)

• Starter tematu Starter tematu aga-pg
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Piłka super!! Hulajnogę Staś dostał od dziadków chyba rok temu i muszę powiedzieć, że w ogóle go nie interesuje...
Teraz dostaje prezent zzrzutkowy, wielką trampolinę do ogrodu. Jest mega szczęśliwy!! No i wszyscy skorzystają...

reklama
Patch, Milena marzy o takiej wielkiej ogrodowej trampolinie. Zastanawiamy sie nad tym- najpierw dziadkowie beda musieli zgodzic sie na uzyczenie troche ogrodu.

no z tym kosztem wysyłki to fakt u nas koszt trampoliny był 198zła wysyłki 200zł ale wiadomo że w tej cenie cześć to za trampolinę średni koszt kuriera 50zł bo się pytałam. no oby wiosne teraz szybko przyszła i lato i jesień były piękne by się Szymcio wyskakał.

Patch mi się wydaje że to po ty by mniej prowizji płacić oni zaniżają cene a nadrabiają w przesyłce

raz facet miał zjeżdżalnie po 1zł gdzie inni je mieli po 500zł no a za przesyłkę chciał powiedzmy 550zł wiec prowizji od sprzedaży płacił mniej i sprzedaż kwotowo miał mniejszą a od jakiejś kwoty jak się zarobi trzeba podatek odprowadzić jakoś tak no i zarabiał na przesyłce ...

pamiętam wtedy pisałam o tym tu i się śmiałam że zapytam sie czy jest możliwy odbiór osobisty ;)

dziewczyny poszukuje prezentu dla 5-letniej dziewczynki.
Myślałam o aquasand, albo zhu zhu pets - widziała któraś z was to na żywo? jakie wrażenia, fajne czy badziewne te zabawki? a może macie jakieś inne sprawdzone już pomysły? czym dziewczynki w tym wieku się bawią?? prosze o pomoc, bo za tydzień jedziemy na urodzinki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry