reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Moj Bartek w zeszłym roku dostał tylko pieniadze i byl bardzo zadowolony.od razu na drugi dzien zakupil sobie konsole PSP i wymarzony telefon kom.

My na komunie też kaske dajemy...chrześniakowi dawałam pieniązki i teraz w maju idziemy :baffled::baffled: i tez kase...

Moja siostra uwielbia lalki barbie...co do prezentu dla dziewczynek...ona ma ich ze 20, i nadal je zbiera...i zawsze jest co kupić - auto, domek, ubrania, Kena...:tak::tak: no ale to kwestia gustu

jakby ktoś nie miał jeszcze wózeczka dla lalek to w biedronce są nawet fajne za 20 zł :tak:
dla mojego psuja wystarczy i tak go rozwali ;-)

Gosiu,wczoraj w Carrefurze widzialam taka pisakownice za 39,95.Zastanawialam sie nawet czy nie wziac Konradowi:sorry2:.

reklama
Gosiu,wczoraj w Carrefurze widzialam taka pisakownice za 39,95.Zastanawialam sie nawet czy nie wziac Konradowi:sorry2:.

ja kupiłam w carrefurze u mnie za 36zł z groszem :tak: tylko dałam przykład jaką bo mi się zdjęcia nie chciało robić ;-)

ja właściwie pojechałam po mleko i pampersy a potem kupiłam tą piaskownicę , bidon... deserków soczków znów nabrał R i się wypstrykałam z kasy

ale piaskownica wydawała się nam tania i R wziął i nie żałuję bo na allegro 47zł najtańsza +20zł przesyłka :baffled:

Do góry