reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Prezenty, prezenty... :)

Moi rodzice kupili Oliwce na działkę taką piaskownicę:
NOWOŚĆ LITTLE TIKES Piaskownica ŻÓŁW + BONUS (359061143) - Aukcje internetowe Allegro

A ja kupiłam na Dzień Dziecka małej wózek z Biedronki - ten za 19,90 zł, o którym pisała chyba Wiśnia. Oli ma już wózek, ale jest dość duży, poza tym ma mocno skrętne przednie kółka i nie radzi sobie z prowadzeniem, bo wózek strasznie jej skręca. A ten z Biedronki maleńki, leciutki, bez problemu go prowadzi. To jest dokładnie ten sam wózek co na tej aukcji:
Wózek dla lalek spacerowy 9318 EUROBABY (361277687) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupiłam ten pierwszy - różowy w misie.
Oczywiście nie wytrzymałam i Oli dostała prezent od razu.

reklama
A ja kupiłam na Dzień Dziecka małej wózek z Biedronki - ten za 19,90 zł, o którym pisała chyba Wiśnia. Oli ma już wózek, ale jest dość duży, poza tym ma mocno skrętne przednie kółka i nie radzi sobie z prowadzeniem, bo wózek strasznie jej skręca. A ten z Biedronki maleńki, leciutki, bez problemu go prowadzi. To jest dokładnie ten sam wózek co na tej aukcji:
Wózek dla lalek spacerowy 9318 EUROBABY (361277687) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupiłam ten pierwszy - różowy w misie.
Oczywiście nie wytrzymałam i Oli dostała prezent od razu.
Ja tez ostatnio kupilam Jenni taki malutki wozeczek bo z wiekszym niedawala rady:tak:

Kuba dostanie duży zestaw kredek grubych świecowych i blok rysunkowy.:tak:
A dla męża chrześniaczki...??????Myślę....A 3 dni po Dniu Dziecka ma urodzinki.

Kuba dostanie duży zestaw kredek grubych świecowych i blok rysunkowy.:tak:
A dla męża chrześniaczki...??????Myślę....A 3 dni po Dniu Dziecka ma urodzinki.

ja też myślę co dla chrześniaka :baffled: ma kupe aut nie aut.... więc chyba mu kupię farbki do malowania twarzy i coś jeszcze z takich rzeczy nie wiem sama :sorry2: .....kolejne autko to pobawi się 5 minut... a tak będziemy mieć zabawę w malowanie ;-)niech swoją mamę trochę pomaluje żeby miała co robić ;-)

ja też myślę co dla chrześniaka :baffled: ma kupe aut nie aut.... więc chyba mu kupię farbki do malowania twarzy i coś jeszcze z takich rzeczy nie wiem sama :sorry2: .....kolejne autko to pobawi się 5 minut... a tak będziemy mieć zabawę w malowanie ;-)niech swoją mamę trochę pomaluje żeby miała co robić ;-)
Dokładnie ja uwielbiam dawać małej takie plastyczne rzeczy,więc myslę nad pisakami ze stempelkami lub cos innego...Zabawek ma multum,a takie gadżety cieszą dzieci i rozwijaja.:tak:

Dokładnie ja uwielbiam dawać małej takie plastyczne rzeczy,więc myslę nad pisakami ze stempelkami lub cos innego...Zabawek ma multum,a takie gadżety cieszą dzieci i rozwijaja.:tak:

ja też myślałam nad stempelkami :tak: lub farbkami w pisaku bo oglądałam kilka rzeczy w sklepie i mi się podobały no ale nie wiem co wybrać :sorry2:

kochane mamy a co juz macie w glowach na dzien dziecka?????

ja chyba zdecyduje sie w koncu na duza tablce szkolna i kredy Szymek tak lubi malowac a kazda kartka jest za mala :rofl2::rofl2::rofl2: bo juZ nie mam pomyslu rowerek juz dostal i uczy sie pedalowac wiec .......?????????

reklama
Do góry