Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Adres domu Świętego Mikołaja:
Santa Claus' Office
FIN-96930 Napapiiri
Rovaniemi
Finland
Aga![]()
Moze nas poczyta i przyniesie prezenty

Ja nic nie myślę, bo na zdjęciach są zbyt małe, żeby je ocenić, a ja po niemiecku nic nie panimaju

z reklamy wiem ze niby gugaja po swojemu i kreca glowamiJa nic nie myślę, bo na zdjęciach są zbyt małe, żeby je ocenić, a ja po niemiecku nic nie panimaju![]()

też coś tam mówiła wyniszczyła ją bardzo i już nic nie mówi i jest w tej chwili bez ręki
chciałam ją wywalić ale nadal mimo nowych najbardziej się nią bawi i mi żal że będzie jej szukać
jakbym miała kasę to bym kupiła ewentualnie taką co jak sie naciśnie na brzuszek to mówi mama czy tam płacze bo Emilka często rzuca też tymi lalkami w złości wiec pewnie na końcu też by były bez ręki lub nogi i by nic nie mówiły ;-)Jenni o lalki dbaMi osobiście bardzo podobają się interaktywne lalki, ale Oliwce bym takiej już nie kupiła (na razie oczywiście), bo dostała na roczek taką z mechanizmem w środku i ją przez ponad pół roku tak popsuła, że lalka za stówę wylądowała w śmieciach. Mianowicie Oli ma nieciekawy zwyczaj od czasu do czasu stanąć sobie na każdej swojej zabawce i zwyczajnie ten wewnętrzny mechanizm w środku złamał się na wysokości szyi lalki.
Ale Jenni może tak nie niszczy zabawek
Oli w każdym razie lalkę z jakimkolwiek mechanizmem dostanie dopiero za jakiś rok, przynajmniej od nas![]()
chce ze mna je przebierac i wozic we wozku lub wkladac do chodaka
nie niszczy zabawek tylko ksiazki i gazety targa dlatego kupilam jej ostatnio ksiazke o kubusiu ale drewniana

Czy to rzeczywiście jest takie malutkie, bo tak słyszałam od koleżanki