reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
ja bym chętnie też Emilce coś takiego kupiła ale wanienka nam tak wchodzi w brodzik że by Emilka nie dosięgła do tego jakbym przymocowała do płytek :baffled: jedynie opcja taka że jak się kąpie pod prysznicem bez wanienki to by się mogła tym bawić ale to raczej rzadko tak jest :sorry2:
U nas też wanienka stoi w brodziku. Tomek myśli to przykleić na szybie kabiny, a jak się nie da, to na kafelkach. Oli i tak nie siedzi w wanience, tylko cały czas jest w ruchu, raz siedzi, raz się kładzie, raz klęczy.
Kasiad chyba w Smyku jak sie nie myle:dry:
Dzięki, przejadę się obejrzeć :tak:
To pierwsze to chyba dla młodszych dzieci, to drugie ok, ale jest maleńskie, ok, 12x12 cm.
A ta wyspa fajna:tak: Jednak nie zmieściłaby się za bardzo w wanience, dlatego szukam czegoś na ścianę jednak.

Fajna ta żyrafka.U mnie w rodzinie same staruchy,nie mialabym komu dac;-).Nadal nie moge sie zdecydowac co dac Konradowi na Mikołajki.Tak naprawde do kapieli nie ma nic specjalnego:no:.

czyli nagroda dotarła ;-):-)
Rosmerta a żyrafę wybrałaś jako 1 czy jako 2 :confused:
bo ja wybrałam 1-krzesełko, 2-piesek i mi przysłali pieska....

daj może ogłoszenie tu Sprzedam - Forum BabyBoom ;-):tak:
no dotarła dotarła... ale żyrafe wybrałam jako drugą nagrodę a jako pierwszą krzesełko...
przedtem dostałam pieska chociaz tez chciałam krzesełko i nie udało się:baffled: no ale piesek powędruje do chrzesniaka mojego męża, a z żyrafą nie mam co zrobić bo Hubek za duzy juz na to, ma juz inne zainteresowania:-p
wystawie na allegro pewnie, tylko pomyślałam, że może któras z was ma jakieś mniejsze dzieciaki w rodzinie dla których by to chciała

a tak na marginesie to byłam wczoraj w smyku i patrze jest zyrafa, patrze na cene iiii :szok::szok::szok: 220zł :szok::szok::szok: a na allegro po 99zł mozna kupić, ludziom sie poprzewracało w głowie, a w smyku to zawsze zabawki najdroższe,a przed swietami to juz w ogóle szał cen...

reklama
Rosmerta ja też tak robię czasem jadę do Dyzia na piątkowo bo też ceny mają w miarę :tak:wózek kupiłam identycznie jak na allegro nie musiałam płacić przesyłki i mogłam przetestować ;-):tak:w razie jak by nawalił to też bym nie musiała po pocztach biegać

wózek też w dyziu kupowałam :tak::-) (a właściwie moi rodzice), bo tam faktycznie dobre ceny mają, lubię ten sklep, ostatnio kupiłam tam takie ocieplane spodnie grubasne dla Hubka podszyte polarkiem, takie między normalnymi a tymi od kombinezony zimowego, super są.i kosztowały 34zł chyba. Jakbys chciała to dla dziewczynek tez mają:tak:

a na allegro to głównie zabawki zamawiamy:tak:

Do góry