agusia9915
Matka wariatka
Kasiad chyba w Smyku jak sie nie myle

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

U nas też wanienka stoi w brodziku. Tomek myśli to przykleić na szybie kabiny, a jak się nie da, to na kafelkach. Oli i tak nie siedzi w wanience, tylko cały czas jest w ruchu, raz siedzi, raz się kładzie, raz klęczy.ja bym chętnie też Emilce coś takiego kupiła ale wanienka nam tak wchodzi w brodzik że by Emilka nie dosięgła do tego jakbym przymocowała do płytekjedynie opcja taka że jak się kąpie pod prysznicem bez wanienki to by się mogła tym bawić ale to raczej rzadko tak jest
![]()
Dzięki, przejadę się obejrzećKasiad chyba w Smyku jak sie nie myle![]()

To pierwsze to chyba dla młodszych dzieci, to drugie ok, ale jest maleńskie, ok, 12x12 cm.U nas z suszeniem zabawek nie ma problemu.
Mi sie podoba też
DRZEWO - KOLOROWE DRZEWKO INTERAKTYWNE DO KĄPIELI (480220621) - Aukcje internetowe Allegro
ZJEŻDŻALNIA Z FIGURKĄ GUMOWĄ DO KĄPIEL (480221282) - Aukcje internetowe Allegro
KOLOROWA WYSPA Z ZABAWKAMI DO KĄPIELI (480220941) - Aukcje internetowe Allegro
Jednak nie zmieściłaby się za bardzo w wanience, dlatego szukam czegoś na ścianę jednak.no dotarła dotarła... ale żyrafe wybrałam jako drugą nagrodę a jako pierwszą krzesełko...czyli nagroda dotarła ;-):-)
Rosmerta a żyrafę wybrałaś jako 1 czy jako 2
bo ja wybrałam 1-krzesełko, 2-piesek i mi przysłali pieska....
daj może ogłoszenie tu Sprzedam - Forum BabyBoom ;-)![]()
no ale piesek powędruje do chrzesniaka mojego męża, a z żyrafą nie mam co zrobić bo Hubek za duzy juz na to, ma juz inne zainteresowania

220zł 

a na allegro po 99zł mozna kupić, ludziom sie poprzewracało w głowie, a w smyku to zawsze zabawki najdroższe,a przed swietami to juz w ogóle szał cen...
:-) Rosmerta ja też tak robię czasem jadę do Dyzia na piątkowo bo też ceny mają w miaręwózek kupiłam identycznie jak na allegro nie musiałam płacić przesyłki i mogłam przetestować ;-)
w razie jak by nawalił to też bym nie musiała po pocztach biegać
:-) (a właściwie moi rodzice), bo tam faktycznie dobre ceny mają, lubię ten sklep, ostatnio kupiłam tam takie ocieplane spodnie grubasne dla Hubka podszyte polarkiem, takie między normalnymi a tymi od kombinezony zimowego, super są.i kosztowały 34zł chyba. Jakbys chciała to dla dziewczynek tez mają