• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

• Starter tematu Starter tematu aga-pg
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Miśka super prezent:-)
Ja też uwielbiam kawę z ekspresu ciśnieniowego, też mamy dyszę do cappucino:tak: Rzadko niestety robię cappucino bo szlak mnie trafia jak po użyciu cały ekspres jest do mycia:-p Ale może robię coś nie tak:sorry2:

reklama
już mnie głowa boli na myśl o świętach a raczej mikołaju więc zaczynam ziberać no i chować :
Mega Bloks CARS Auta Wyścigówki 7781 (791190511) - Aukcje internetowe Allegro a jeszcze 3 zestawy napisałam do babeczki o jakąs mega promocję jak wszystko u niej kupię więc zobaczymy.

fajnie być dzieckiem co :)

no i w tym roku mikołajek nie przyniesie słodyczy bo Szymek już ma dość i nic nie je nakazałam kupić książeczkę, puzzle, kolorowankę no jedyne co jako coś świątecznego do jedzenia to jedną puszkę słonych orzeszków, bo uwielbia.i puszkę kukurydzy :-D

Miśka ekspress superowy, no no, niezły prezent:tak::-) ja uwielbiam espresso, ale rzadko piję, bo przy homeopatii kawa nie jest wskazana, dlatego u nas by sie nie nadał taki ekspress, bo wszyscy pija kawe tylko od wielkiego dzwonu;-)

zrobiłam ogólnorodzinną akcję "playmobil":-p:cool2: zebrałam kaske od tych co jeszcze prezentu na imieninki hubka nie mieli i zamowiłam wczoraj: PLAYMOBIL 3647 SAMOCHÓD CAMPINGOWY WARSZAWA (797166104) - Aukcje internetowe Allegro PLAYMOBIL 4142 PRZENOŚNA FARMA WARSZAWA (803810942) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieję, ze do weekendu dojdzie, bo w sobotę wyprawiamy i byłoby marnie jak goscie przyjada i prezentów od nich nie bedzie:sorry2::-p

pewnie że nie wszystko jak najbardziej się z tym zgadzam i podpisuję dwiema rękami.nie myśl że te to tylko od rodziców prezenty ale ja robię prezenty od każego dla Szymka bo będę wiedziałą najlepiej co sprawi mu radość a że jest nas jakby 5 rodzin to dlatego wygląda że dużo.

a wczoraj chrzestna Szymka przypomniała mi że rok temu jak kupowałyśmy zoo duplo dla małego to przed świętami kosztowały 30zł więcej niż jak je oglądałyśmy miesiąć wcześniej.-mam nadzieję żę to dobry pomysłz wcześniejszym kupowaniem.

dla dorosłych dzieci ( dziedkowie babcie siostry itd.) to zdecydowanie drobiazgi zresztą choinka nie jest wielka a musi się wszystko zmieści lub może nawet sam święty to przyniesie jeszcze zobaczymy.

rosmerta fajne te zestawy-w mojej rodzinie dzieci nie obchodzą imienin zresztą ja i mój mąż też nie my tylko urodziny u nas raczej dziadkowie i babcie tylko je obchodzą-pewnie chodzi o wiek.acz kolwiek to kolejna okazja dla malucha na jakiś upominek.

karola u nas podobnie z prezentami:tak: ja wymyslam co dla małego ma byc, bo ja wiem co go cieszy i czym sie chetnie bawi, a u nas też sporo ludu do tych prezentów jest wiec lepiej się zrzucimy i kupie cos co sparwi radośc Hubkowi . u nas sa moi rodzice, męza rodzice, chrzestna, chrzestny, prababcia, osobno pradziadek, pradziadkowie, brat męża, no i m y oczywiście, więc troche sie nazbiera zawsze kaski na cos fajownego:-)

U nas prezenty daje gwiazdor wiec w sumie Emilka tylko tyle wie że gwiazdor przynosi i nie wie co od kogo wiec moze i ja się złożę z mamą na prezent :-D

To zoo duplo oglądałam ale cena spora a jeszcze Emilka tego pieska Bobby chce i muszę wybrać czy kupić jej pieska którego tak bardzo chce czy lepiej ten fajny zestaw duplo (jak dla mnie lepszy bo sie nie popsuje a z pieskiem różnie to bywa ) i chyba jednak postawię na to co ona chce bo tak bardzo się cieszy jak pisze setny list do gwiazdora ze chce tego pieska :sorry2:

Zadzwoniłam wczoraj do męza zeby podjechał po pracy do smyka i kupił małej jakies lego duplo (siedzi w domu z powodu kataru i chcialam dac jej jakąs nową zabawkę) Moj mąz nie mogł sie zdecydowac, który zestaw wybrac i kupił jej 6 róznych zestawów:szok:Dla porównania, w piątek kupił jej 3 opakowania puzzli :wściekła/y:Marta zachwycona, a ja sie zastanawiam co w takim razie mam dziecku kupic pod choinkę, albo na inną okazję:wściekła/y::confused:

reklama
Madzix znajdzie się coś :-D

Kupiłam właśnie Emilce :tak:;-)

790430844

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry