Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u nas nie ma problemu, dysza czyści się właściwie sama, ale to pewnie zależy od ekspresuMiśka super prezent:-)
Ja też uwielbiam kawę z ekspresu ciśnieniowego, też mamy dyszę do cappucinoRzadko niestety robię cappucino bo szlak mnie trafia jak po użyciu cały ekspres jest do mycia
Ale może robię coś nie tak
![]()

:-) ja uwielbiam espresso, ale rzadko piję, bo przy homeopatii kawa nie jest wskazana, dlatego u nas by sie nie nadał taki ekspress, bo wszyscy pija kawe tylko od wielkiego dzwonu;-)
zebrałam kaske od tych co jeszcze prezentu na imieninki hubka nie mieli i zamowiłam wczoraj: PLAYMOBIL 3647 SAMOCHÓD CAMPINGOWY WARSZAWA (797166104) - Aukcje internetowe Allegro PLAYMOBIL 4142 PRZENOŚNA FARMA WARSZAWA (803810942) - Aukcje internetowe Allegro

fajnie być dzieckiem co
![]()
ja wymyslam co dla małego ma byc, bo ja wiem co go cieszy i czym sie chetnie bawi, a u nas też sporo ludu do tych prezentów jest wiec lepiej się zrzucimy i kupie cos co sparwi radośc Hubkowi . u nas sa moi rodzice, męza rodzice, chrzestna, chrzestny, prababcia, osobno pradziadek, pradziadkowie, brat męża, no i m y oczywiście, więc troche sie nazbiera zawsze kaski na cos fajownego:-)

Dla porównania, w piątek kupił jej 3 opakowania puzzli
Marta zachwycona, a ja sie zastanawiam co w takim razie mam dziecku kupic pod choinkę, albo na inną okazję