Dokładnie, macie rację!!! My mamy z kolei dużo prezentów do kupienia (dla 11 osób) i z racji tego nie będziemy szaleć cenowo!!! Ale ja tez kupuję wczesniej - najdroższy to chyba dostanie moja mama bo kompletuje dla niej zestaw dobrych kosmetyków - takich droższych, które sama kupuje sobie rzadziej

Dla teściowej mam książke
DOMOWE WYPIEKI - CIASTA I CIASECZKA KUCHNI POL.! (143636581) - Aukcje internetowe Allegro
Poza tym dla dziadków chcemy zrobić kalendarze z Karolkiem, na pewno bardzo się ucieszą

Mam tez cały zestaw prezentów dla mojej chrześniaczki- sukienka, bluza, książeczka i gra...ale jeszcze duzo osób a pomysłów brak. Piszcie - moze coś skorzystam

zwłaszcza z dziadkami jest problem bo nie mają jakichś takich konretnych pasji i często niestety kończy się na jakichś standardach typu kosmetyki itp. Poza tym zostaje nam jeszcze siostra męża, brat, szwagier, coś dla męża, coś dla mnie

dla Karolka już gdzieś pisałam co będzie...chociaż na pewno nie tylko bo czaję się jeszcze na taką zabawkę do kąpieli o której kiedyś pisałą Aniasorsha