reklama

Prezenty...

reklama
Z masy solnej ........ a oto przepis : 15 łyżek stołowych mąki ,15 łyżek stołowych soli i niecała szklanka letniej wody no i jeszcze kapka oleju.
A wygladająmniej więcej tak :-) .

No i lepie też ozdoby na święta tzn. jak narazie gwiazdki które będe zaczepiać na oknie :-)

Stokrotki piękne te twoje aniołki
Dziękuje za odpowiedź taką szczerą i osobistą. Może się kiedyś spotkamy w Irlandi. A jeśli chcesz to napisz kilka słów na gg

Sylwio ,jakj uż ulepie to wkładam je do mikrofali tak na 2 minutki tak żeby troche stwardniały , no i na cały dzień zostawiam gdzieś w pobliżu kaloryfera. Maluje najzyklejszymi farbkami, lakierami do paznokci i czym tylkosię da :-)

ja dziewczynki trafiłam ostatnio na księgarnię internetową która ma bardzo tanie książki, może nie ma tam nowości ale dla dzieci można coś wyszukać Ksi

hej:-)
Ja podobnie jak Baska musze zrobic duzo prezentów (15) wiec musi to byc cos niedrogiego. Podoba mi sie pomysł z kalendarzem.
kilka prezentów już mam
dla babci- filiżanka
dla cioci- balsam d/ciała vichy
dla wujka wino + korkociąg
dla kuzyna- podkładkę p/mysz ze zdjęciem
dla siostry - talon do sklepu ( to narazie pomysł wiem że talony sprzedaje reserwed i promod nie wiem kto jeszcze musze sie zorientowac)
Izuni zamówiłam szczeniaczka-przytulaczka
to tyle, a jeszcze tyyyle zostało

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry