reklama

Prezenty...

dziewczyny mam gorącą prośbę - te, które robią KALENDARZE i są zadowolone Z ICH JAKOŚCI poproszę o namiary!!!! Ja zamierzm zrobić juz po swiętach - na taki prezent na dzień babci i dziadka ale przy całym ogromie ofert chciałąbym wybrać takie gdzie jakość sprawdzona!!!

reklama
dziewczyny mam gorącą prośbę - te, które robią KALENDARZE i są zadowolone Z ICH JAKOŚCI poproszę o namiary!!!! Ja zamierzm zrobić juz po swiętach - na taki prezent na dzień babci i dziadka ale przy całym ogromie ofert chciałąbym wybrać takie gdzie jakość sprawdzona!!!

Podpisuję się pod prośbą Baśki!
W żłobku robili dzieciom zdjęcia i można było zamówić kalendarze... ale Martuś akurat była chora. Miałabym już z głowy, a tak to nie wiem co wybrać, bo też chciałabym sprawdzone...

Ania nie podoba mi sie ze blat stolika jest cienki jak kartka papieri..jak mloda wejdzie na stolik-a predzej czy pozniej to nastapi bedziemy mieli big dziure:-D:crazy: No i co niektore otwory za plytko nawiercone...wiec robota juz tak sprawnie nie szla no i srubki ktorymi dodatkowo mialam przywiercic siedzenie jakos nie lapia...

Pati bo teraz tak robia te meble na odpierdz....l:no:Ja widzę po szafie u dzieci. Matek kilka razy trzepnął drzwiczkami i ostatnio już mu w ręce drzwi od szafy zostały bo się otworki na śruby poszerzyły i śruby się poluzowały:no:

Mnie sie podoba:-) Szczegolnie fakt, ze jest laczony z innym - czyli mozna sie niezle ganiac i chowac:-) Jakbym miala wiecej miejsca to sama bym z checia kupila - no ale te czasy juz za nami:-)

Syla wlasnie taki sprzecior zlozylam dzis w karton...tyle ze my mielismy zamiast domku idianski namiot...Mloda doslownie dwa razy weszla i na tym sie skonczylo...Na poczatku mialam zwykle iglo kupione ale juz na dtugi dzien oddalismy bo nie chcialo jej sie tam bawic wiec stwierdzilam ze taki z bajerem bedzie ciekawszy i bedzie w nim wariowac...Haaa nadzieja matka glupich:-D
Ale moze Wojtkowi sie spodoba....

reklama
Baśka, ja już kilka razy robiłam kalendarze tu: Superfoto.pl - odbitki i foto prezenty ze zdjꦠcyfrowych. Porównywałam z ofertami Allegro i nie jest najtaniej, ale byłam bardzo zadowolona i na pewno kolejne też tam zdrobię. Tym bardziej, że zdjęcia na serwer mogę przesłać bezpośrednio z Picasy.

Sylwia, Miki miał taki zestaw w lecie na działce i mu się bardzo podobał - starszym dzieciom też:tak:

My już kupiliśmy "pod choinkę" stolik i krzesełko z Ikei (super) a dokupię jeszcze chyba policjanta Ploda (z bajki o Noddym) z wozem policyjnym. Ma samochodzik z Noddym i bardzo lubi się nim bawić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry