reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Prezenty...

reklama
moja Klaudycha tez uwielbia robic zdjecia- ma chyba 3 czy 4 plastikowe zabawkowe, ale szybko jej sie znudzily - uwielbia robic zdjecia naszym aparatem - mamy mala pukawke wiec jej czasem dajemy(pod naszym okiem;-)zawsze potrafi super wykadrowac:tak:

Mi dzis przez m,ysl przeszedl piesek na baterie...bo obiecalismy jej zywego na mikolaja.., ale teraz jak jestem w ciazy to nie wiem czy to dobry pomysl..., ale jak juz nieraz Wam mowilam...jestem wielka milosniczka zwierzat...psy , konie kocham i cholernie mi tu brakuje chociazby psa!no, ale w Pl odbije sobie gromadka szczeniakow i dogiem niemieckim:-D

pochwale sie co dostalm na ur...pizame calvina klein-a, suszarke-karbownice, cienie, roz, puder bourjois, perfumy hugo boss oraz slodycze- wyjatkowo duzo:-D, golarke elektryczna braun-a, kase;-)

Wow-normalnie az moich urodzin doczekac sie nie moge:-D

Dorcia-ja chyba jakos przegapilam te Twoje urodziny co?:zawstydzona/y:
Ale Ty wiesz ze ja Ci tylko najlepszego zycze-zawsze i wszedzie :-):tak:

reklama
Ja narazie mam kilka prezentow ustalonych bo jakos tak babcia z dziadkiem chcieli sobie kupic lampe stojaca wiec zapowiedzialam ,zeby sobie darowali bo ja im kupie... Akurat z babcia i dziadkiem mam najwiekszy problem bo oni praktycznie wszystko maja i ciezko cos trafic ;-) Dla ammy prostownice bo jej sie rozwalila ,a moja byla zachwycona wiec bedzie prostownica...Dla bratanicy dywan do pokoju z Hannah Montana bo kocha ja ponad zycie:-D

Do góry