reklama

Prezenty...

No mnie juz sie pytaja co dla noemi na urodziny...Jak dostanie kase to napewno jej nowe kolczyki jakies fajne kupie...Chcialabym jej odkupic taka jak dostala na chrzciny branzoletke z imieniem...ktora zgubila przy raczkowaniu :/ na szczescie nie sa droge... ;) o farmach tez myslalam ...i do tego ramki..zeby mogla zrobic np.obraz dla mamy :-)

reklama
ja to mam wczesniej glowkowanie co moejmu A kupic na 31 ur;/...a i Dusce...ech,,,w przyszlym roku w tym samym niemalze okresie i Gracjana ur dojda..nie mam pomyslow wcale.
Wczoraj kupilismy Klaudii lalke taka gadajaca bo mam ostatnio faze na bawienie sie w dom...w szkole...itd...i taka grajke-male radyjko - bo uwielbia filmy hannah monthana i high school...tam jest muzyka z nich...caly dzien ..dzis rano non toper..az uszy mi wiedly;/:)

Bozeee Hannah Montanna -masakra :-D moja bratanica ta malolate uwielbia...wogole gdzie sie nie rusze to ta mala brzydula :-D mloda teraz odlicza dni kiedy pojdziemy po jej wymarzone autko :-) jeszcze dwa razy musi spac w soim pokoju do rana ;-)

Klaudia na szczescie nie jest jej fanka;) ale lubi ogladac filmy dla dzieci ..no i pewnie to stad zainteresowanie ta muzyka...
z bajek najbardziej myszka miki, tom i jerry...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry