Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
moj A. ma niedugo ur. chce mu zrobic niespodzianke i zabrac na mecz United - na stadionie w Man...az wstyd bo mam go niemalze za rogiem a ani razu nie bylismy!
nie przepada- a raczej lubi tak jak ja- czyli jak jest klimat- dobre towarzystwo to i emocje! wiem, ze tu chcialby pojsc, bo nieraz pobakiwal, ale zawsze nam nie po drodze...
tu lot balonem to koszt £100 - Adam chce, wiec sie dowiadywal...wiem, ze z tego tez by sie ucieszyl
Rusia to tanizna u Was... tu jak zwykle wszystko najdrozdze ale cukier mamy tani po 65 centow
Fredka gdy dojdzie do tego ze taki lot bedzie to noemi bedzie tez leciala nawet sie zastanawiam czy na urodziny dla niej tego nie zrobic...bo ten heidepark mamy dos daleko od siebie...jakos nie mozemy sie wpasowac w weekendy... ciagle cos ostatnio jest i bedzie... a planujemy do pl.jechac wiec moze jednak tam i to...