reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Prezenty...

Pati, chyba jednak u nas ;-)
Martusia dostała grę memory (oczywiście z hello kitty :-D), wczoraj pół dnia grały z Madzią (Madzia dostała z kubusiem puchatkiem, ale Marcie te kiepsko szły, koty na tłach we wściekłych kolorach łatwiej jej było zapamiętać), puzzle, książkę, bluzkę i słodycze. A w przedszkolu książkę.

reklama
U nas chyba najmarniej, przynajmniej jesli chodzi o różnorodność :-), bo same słodycze.
Z zasady na Mikołaja u nas się chowa po butach i kieszeniach słodkości. Chłopcy dostali u mnie w pracy dwie wielkie paki słodyczy, które musielismy mocno "okroić".:zawstydzona/y: Wojciaszek w przedszkolu dostał książeczkę do kolorowania i kredki.

U nas prezenty są przede wszystkich w Wigilię. I też nie wtrącamy się w to co inni kupują. Ewentualnie tylko doradzamy co kupic chłopcom jeśli ktoś pyta.

Ola dostała garaż wadera z autostradą i jest przeszczęśliwa. A bo zapomniałam Wam napisać, Ola jest fanką samochodów. To jej kolegi:-).

Dziewczyny a tak z innej beczki: jakie macie pomysly na prezent dla swoich panow? Bo mnie, w tym roku, nieco brakuje pomyslow:-(

Moj na szczescie ma ubogo w szafie-swinia mi sie utuczyla:-D niektore rzeczy spraly sie juz ostro wiec ciuchy jak najbardziej:tak: Wiec kupie mu jakis sweterek badz bluze...Zaczne od G-Star-ta firma ma fajne ciuchy-taki styl mojego Adama...:tak:Juz teraz nie musi chodzic elegancko wiec bardziej cos sportowo;-)

Faktycznie fajny ten g-star mój ma kilka par spodni z tego i sweter chyba, u nas odwrotnie bo małz schudł:-D ale jeszcze nie zdecydowałam co kupię, myślalam bardziej o jakichś gadzetach do robienia sushi np bo lubi robic a ja jeść ( czyta rózne rzeczy na ten temat), a grunt to prezent z myslą o sobie:-D:szok:

reklama
Do góry