reklama

Prezenty...

Pati, chyba jednak u nas ;-)
Martusia dostała grę memory (oczywiście z hello kitty :-D), wczoraj pół dnia grały z Madzią (Madzia dostała z kubusiem puchatkiem, ale Marcie te kiepsko szły, koty na tłach we wściekłych kolorach łatwiej jej było zapamiętać), puzzle, książkę, bluzkę i słodycze. A w przedszkolu książkę.

reklama
U nas chyba najmarniej, przynajmniej jesli chodzi o różnorodność :-), bo same słodycze.
Z zasady na Mikołaja u nas się chowa po butach i kieszeniach słodkości. Chłopcy dostali u mnie w pracy dwie wielkie paki słodyczy, które musielismy mocno "okroić".:zawstydzona/y: Wojciaszek w przedszkolu dostał książeczkę do kolorowania i kredki.

U nas prezenty są przede wszystkich w Wigilię. I też nie wtrącamy się w to co inni kupują. Ewentualnie tylko doradzamy co kupic chłopcom jeśli ktoś pyta.

Moj na szczescie ma ubogo w szafie-swinia mi sie utuczyla:-D niektore rzeczy spraly sie juz ostro wiec ciuchy jak najbardziej:tak: Wiec kupie mu jakis sweterek badz bluze...Zaczne od G-Star-ta firma ma fajne ciuchy-taki styl mojego Adama...:tak:Juz teraz nie musi chodzic elegancko wiec bardziej cos sportowo;-)

Faktycznie fajny ten g-star mój ma kilka par spodni z tego i sweter chyba, u nas odwrotnie bo małz schudł:-D ale jeszcze nie zdecydowałam co kupię, myślalam bardziej o jakichś gadzetach do robienia sushi np bo lubi robic a ja jeść ( czyta rózne rzeczy na ten temat), a grunt to prezent z myslą o sobie:-D:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry