reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Prezenty...

No z tym to mam super..6 godzin jazdy i jestem w domu..u mamusi na obiadku...:-Dale wiesz to tez meczace jest...przyzwyczaisz do takich odiwedzin to potem juz sie rutyna staje ze my przyjezdzamy a oni nie:cool:

reklama
a z mala bedziesz jezdzic? nie ebdziesz sie bac? ja nie mam do SIEBIE zaufania za kierownica,a co dopiero do innych... o dziecko bede sie bala :)
ile twoja corcia ma dokladnie lat? myslicie powoli o rodzenstwie ?
napisz w ogole cos o sobie, tez taki mini zyciorys? pracujesz, czy wychowujesz tylko? co lubisz no bo ze zakupy to juz wiem :)

i tak bym duzo dala zeby moc jehac na obaidek do mamci :) nawet co 2 tyg!!!! zwlaszcza ze wzgedu na wnuczka. dziadkom bardzo bardzo go im brakuje, kamerka nie wystarcza niestety...

Ja Patrycja leniwiec pospolity lat 27...jeszcze:-D
Ogolnie kiedy idzie to sie opierdalam :-D:-D:-Da co sie bede nadwyrezac?...i tak juz za duzo pokazalam ze umiem.,...Z moim filozofem poznalam sie na gadu gadu:szok:Nasza Noemi ma 3,5 roku...maly czort kochany...narazie nie mam wogole ochoty na drugie....moze za kilka lat...W DE jestem od ponad 4 lat...do dzis kalecze niemiecki....ale potrafie tez plynnie jak sie udyndole...Nie wiem jak to dziala ale bywa:-DA tak to wiesz Stara Bieda:-D:-D:-D:-D Nie pracuje...jeszcze...ale stary mnie juz gna:-D

dobry zyciorys, a co! moj mnie do pracy nie gna, tylko wlasnie by chcial, zebym wysiadywala. Najlepiej czworke :) w sumie to juz mi zaczynaja krazyc mysli o drugim dziecku, ale logicznie sie powtrzymujemy: zeby nacieszyc sie poldusiem, ma dopiero rok.
a 3,5 roku...no to roznica wieku bedzie niezla, czas sie powoli zabierac do roboty! no i do pracy wtedy tak od razu cie nie wysle hehehehe :) a filozof to na powaznie, taki zawod-tytul, czy tak slonce swoje okreslasz?

Tak go okreslam...Zlota raczka to to nie jest ale leb do interesow ma :-) Filozof od tego ze wiesz.... piepszy za trzech... a mi sie nawet za jednego nie chce czasami sluchac...Jaja to z pewnoscia to ja tu mam...bo ja lubie krotko i na temat....:-D Ale wiesz to jest dziecko ze wsi po ciezkim zapaleniu pluc -wiec wybaczam ;'-) :-D

reklama
Do góry