reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Prezenty...

reklama
Ja dalej prezentu nie mam! To co proponowałyscie to wiem ze już inni kupią;( niestety a jak pytałam wprost co chcą to mowili ze trudno powiedzieć kurna co za zdecydowanie!!!! Jakby nie było prosciej listy zrobić i tak kazdy około 100 da napewno za preezent. Dac drozsze i tańsze itp.

Ja chyba kupie bardziej praktyczny czyli bidony z Nuby jakieś fajne i inne pierdołki do tego bo zauwazyłam ze tego nie mają

u nas na roczek tez krolowal fisher price, busy samoloty itp
ja tez zcesto kupuje wlasnie z FP
no ale wiem,, troche oklepane... a moze zabawki z drewna, jakas stara "chic" firma? ja osobiscie uwielbiam, np cos do ciagniecia ( pies, inny zwierzak) albo do pchania : np ciezarowka itp? czasem mozna znalezc prawdziwy rowerek z drewna! popatrz sobie na formy : sevi, vilac, janod i djeco
djeco wiem, ze jest dospeny w PL widzialam sprzedaze na necie

reklama
Syla ja mysle ze taki kubek z nubbiego bedzie git...i jakies duperele ..np.ksiazeczka,maly samochodzik,body...zrobilabym taki maly pakiet.zawinela w przezroczysta folie z duza kokarda :-)

Do góry