Klemensa
Fanka BB :)
No to mogę Cię zapewnić, że jest to możliweDa mi nadzieję że jest to możliwe, że się udaje w takiej konfiguracji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to mogę Cię zapewnić, że jest to możliweDa mi nadzieję że jest to możliwe, że się udaje w takiej konfiguracji.
Dziękuję za twoja odpowiedzNo to i da się tak dostosować, zeby to dziecko miało możliwość się zadziać![]()
Dziękuję za odpowiedź. Wreszcie jakas na tematNo to mogę Cię zapewnić, że jest to możliwe![]()
Zdrowa para koło 30stki uprawiająca reguralny seks co 2-3 dni ma rok na zajście w ciążę, a w każdym cyklu ma ok 30% szans
Ale wiesz ze nieplanowanych ciąż / wpadek tez jest sporo?Dziękuję za odpowiedź. Wreszcie jakas na temat![]()
Zaszłam tak w rok nie licząc biochemu po drodze i w pierwszym możliwym cyklu po porodzie wiec nie jest to niemożliweA proby wstrzelenia się w owulke to nie jest własnie bycie niewolnikiem seksu? To właanie wtedy myslisz o porach i liczysz, czy się wstrzeliliście.
Rybki albo akwarium. Bo póki co w jednym cyklu tylko faktycznie mogłoby się udac, w pozostalych bylas za daleko od owulacji.
Uprawiajac seks raz czy dwa w miesiącu, to może być cięzko zajść.
Twój men to strzelec wyborowyZaszłam tak w rok nie licząc biochemu po drodze i w pierwszym możliwym cyklu po porodzie wiec nie jest to niemożliwe![]()