U
użytkownik 207953
Gość
WojskoTwój men to strzelec wyborowy
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WojskoTwój men to strzelec wyborowy
![]()
Ja tak zaszłam w obie ciąże, ale to raczej wyjątek niz regułaZaszłam tak w rok nie licząc biochemu po drodze i w pierwszym możliwym cyklu po porodzie wiec nie jest to niemożliwe![]()
Z witamin to biorę od dawna kwas foliowy i vit d, czasem kwasy omega, badania z krwi i hormony mam ok.Da się zajść w ciążę z jednorazowego współżycia dzień po pozytywnym teście owulacyjnymczasem do tego trzeba jednak wziąć wolne z pracy
A robiłaś jakieś badania z krwi albo bierzesz jakieś wspomagacze? (Witaminy, wiesiołek itd.). Jak Twoja tarczyca?
Jak przestałam liczyć,pilnować dni płodnych wtedy zaszłam w drugą ciążę zupełnie nie wiem w którym dniu. Odpuść trochę, bo takie kalkulacje zazwyczaj nie przynoszą efektu, tym bardziej że stracie się od niedawna.Witajcie.
Od października probojemy coś zmajstrować. Pierwsze próby nie udane. Przeważnie mam 28dc. W październiku w 8dc I 14dc (ale ten bez wytrysku) odbył się stosunek. Owulacja przypadła w 13dc według testow i kłuciu w jajnikach. Druga próba w listopadzie owulacja przypadła na 11/12dc a stosunek w 13dc. W grudniu stosunek w 10 i 12dc i owulacja przypadła według testow I objawów na 12dc. Czy której z was się udało tak zajac w ciążę odbywajac stosunek 10 i 12dc i majac 12dc pozytywny test owulacyjny?
Jak to nie przynoszą efektu?Jak przestałam liczyć,pilnować dni płodnych wtedy zaszłam w drugą ciążę zupełnie nie wiem w którym dniu. Odpuść trochę, bo takie kalkulacje zazwyczaj nie przynoszą efektu, tym bardziej że stracie się od niedawna.