• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Problem przy aplikacji luteiny

Vi89

Zaciekawiona BB
Od dwóch tygodni biorę luteine dopochwowo i z dnia na dzień mam coraz większy problem z aplikacją. W srodku w pochwie jest coraz mniej miejsca jakby wszystko tam spuchło i do tego jest sucho. Ledwo mogę wlozyc pol palca i jest to bolesne :/ czy ktoś spotkał się się taka sytuacją? 🙁

reklama
Od dwóch tygodni biorę luteine dopochwowo i z dnia na dzień mam coraz większy problem z aplikacją. W srodku w pochwie jest coraz mniej miejsca jakby wszystko tam spuchło i do tego jest sucho. Ledwo mogę wlozyc pol palca i jest to bolesne :/ czy ktoś spotkał się się taka sytuacją? 🙁
Ja miałam duży dyskomfort właśnie z upływem czasu coraz większy i lekarz powiedział, ze to alergia i ze w takim wypadku należy przerzucić się na duphaston doustnie :)

Najgorzej że jest niedziela i nie mam jak skontaktować się z lekarzem - myślicie ze coś się stanie jak dziś nie wezmę luteiny? Nie jestem w stanie wlozyc nawet czubka palca, nie mówiąc o tabletkach 🙁

Najgorzej że jest niedziela i nie mam jak skontaktować się z lekarzem - myślicie ze coś się stanie jak dziś nie wezmę luteiny? Nie jestem w stanie wlozyc nawet czubka palca, nie mówiąc o tabletkach 🙁
A jesteś w ciąży? Czy z innego powodu bierzesz? Nie wiem jak z przerywaniem w ciąży, ale pominięcie jednej dawki (jakbyś jutro dostała receptę na duphaston) jeśli bierzesz tylko dla regulacji cyklu wydaje mi się okej - zwłaszcza ze taka alergia tez może szkód pewnie narobić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry