reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Problem przy aplikacji luteiny

reklama
Od dwóch tygodni biorę luteine dopochwowo i z dnia na dzień mam coraz większy problem z aplikacją. W srodku w pochwie jest coraz mniej miejsca jakby wszystko tam spuchło i do tego jest sucho. Ledwo mogę wlozyc pol palca i jest to bolesne :/ czy ktoś spotkał się się taka sytuacją? [emoji853]
W takim razie zaaplikuje luteinę doodbytniczo. Niestety reakcja alergiczna pozostanie, ale progesteron będzie. Masz jeszcze możliwość pojechać na SOR. Może oni coś zaradza

W takim razie zaaplikuje luteinę doodbytniczo. Niestety reakcja alergiczna pozostanie, ale progesteron będzie. Masz jeszcze możliwość pojechać na SOR. Może oni coś zaradza
Doodbytniczo chyba luteiny się nie powinno aplikować...
Jestem teraz w 10tc,też miałam moment, że był problem z aplikacją, ale minął sam z siebie. Możesz spróbować żelu hialuronowego, jest bezpieczny w ciąży a świetnie nawilża.

Do góry