matkaniewariatka
Fanka BB :)
To niestety nie wiem co Ci doradzicTak jestem w ciazy 17 tc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To niestety nie wiem co Ci doradzicTak jestem w ciazy 17 tc
W takim razie zaaplikuje luteinę doodbytniczo. Niestety reakcja alergiczna pozostanie, ale progesteron będzie. Masz jeszcze możliwość pojechać na SOR. Może oni coś zaradzaOd dwóch tygodni biorę luteine dopochwowo i z dnia na dzień mam coraz większy problem z aplikacją. W srodku w pochwie jest coraz mniej miejsca jakby wszystko tam spuchło i do tego jest sucho. Ledwo mogę wlozyc pol palca i jest to bolesne :/ czy ktoś spotkał się się taka sytuacją? [emoji853]
Biorę na noc 2x 100mgTo niestety nie wiem co Ci doradzicnie ma na znanym lekarzu kogos kto telekonsultacji udziela w niedziele żeby Ci przepisał dziś ten duphaston? Co wieczór bierzesz czy co rano? I
Doodbytniczo chyba luteiny się nie powinno aplikować...W takim razie zaaplikuje luteinę doodbytniczo. Niestety reakcja alergiczna pozostanie, ale progesteron będzie. Masz jeszcze możliwość pojechać na SOR. Może oni coś zaradza