reklama

Problem z "ojcem " dziecka

• Starter tematu Starter tematu karo88*
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
K

karo88*

Gość
Mam problem potrzebuje porady urodziłam 26 kwietnia pierwsze dziecko gdy dowiedziałam się że jestem w ciąży już nie byłam z partnerem ...nie uznał dziecka na akcje urodzenia jest na moim nazwisku w ciąży do niczego się nie dokładał nie pomagał nic nie kupił teraz rąk samo nic nie dostałam od niego i nagle mi grozi że chce widzieć dziecko że przyjdzie z policja ma dobrego prawo ??! Teraz ? Jak przychodził to przychodził pijany rzucał w okna mi pomidorami itp kopał w drzwi ..czy może id tak wejść z policją mi do domu ??

reklama
@młoda1994 Niekoniecznie musi trafić na tego samego sędziego, a nawet jeśli trafi, to może się odwoływać. A wtedy już na pewno trafi na innego. I to że dziecko nie chce się widywać, po wydaniu postanowienia/wyroku nie wpływa na decyzję sądu, który takie spotkania wyznaczy. Jak sąd uzna, że ma się widywać, to obowiązkiem matki jest go przyprowadzić na to spotkanie - inaczej może ponieść konsekwencje prawne niestosowania się do wyroku sądu.
Napewno bym nie zaprowadzała dziecka do typa którego moje dziecko nie chce znać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry