pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dziewczyny mają racje butelka też jest ważna ja polecam lovi i avent natural
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Próbowałam podawać swój pokarm z butelki i nic, nie chce. Mam butelkę avent natural, ale może z niej za wolno leci? a jak zrobić taką kaszę np manną na mleku modyfikowanym?
najlepiej ugotowac manne na wodzie ja daję na 200 ml wody 4 łyżeczki manny i mam wtedy na gęsto dodaje 30 ml mm do tego owoce ze słoiczka lub gotowane na parze młody bardzo to lubi.Pełna dawkę kaszki manny mozna podac dopiero po zakończonej ekspozycji na gluten.