Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja cieee, u mnie pada deszcz ze śniegiem bu! byłam u tej wariatki !!! na szczęście to była ostatnia wizyta. Nie było się oczywiście bez jej aluzji i kłótni.
ale trudno sobie wyobrazić tak chamską i obłudną osobę, która uważa się za najbardziej religijną i po kolanach zapieprza do kościoła pod sam ołtarz a robi innym takie coś ... Ale ja się nie dałam i okazało się,że najlepszą obroną nie jest atak ale zabiłam ją moim spokojem i opanowaniem a tej gul tak latał że nie wiedziała co powiedzieć tylko coś mamrotała. Groziła mi też że zrobi mi taką opinię że się w "kapciach" nie zmieszczę na co odpowiedziałam jej "również" - zapewne chodziło jej o opinię stażową która mi do szczęścia nie jest potrzebna bo nią to można sobie tyłek podetrzeć bo nigdzie nie muszę uwzględniać tego stażu. A wszystko za to,że człowiek nie dał się zeszmacić i walczył o swoje. Niestety chamstwo trzeba tępić bo rozszerza się w masakrycznym tempie.
dobre!! na szczęście była to moja ostatnia wizyta w tym miejscu i mogę już zapomnieć o tej sytuacji i teraz skupić się na staraniach
i na wizycie którą mam za tydz.
idealna niania ? na którym programie