butterfly21
hope & love
anastazja to Ty też masz przepisane CLO? :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja leczę się w Poznaniu. A owu to ciężko mi wyśledzić jak jej nie mam od dłuższego czasu. A z tym CLO jestem zielona. Wiem że dostanę go na jajeczkowanie i mam sie zgłosić na USG ale co dalej nie wiem 
powiedzieć, że żyję i że lada moment zaczynam prawie 3 tyg urlop :-)
:-)
....
no gorzej być nie może no
....ale oddech biorę .... i walczę dalej
ja żyję. Zostały mi 2 tabletki do wybrania i ok 16 powinna przyleźć krwawa Marry
@@@ i do dzieła z CLO
za sprzątanie się nie biorę bo przez remont kuchni jest syf w całym domu, ale do końca tygodnia powinno się skończyć jej robienie i można się wziąć za konkrety :-)
z psem do weterynarza bo mi pod upadł na zdrowiu złapał jakiegoś wirusa
pranie sprzątanie i prasowanie dzisiaj i wczoraj było,właśnie skończyłam dywan i chodniki prać ,jutro jeszcze raz wytrzepie o śnieg zmyje podłogi i położe suche i czyste ,i okno w dużym pokoju muszę jeszcze umyć
ehhh ale fajnie będzie wszystkie kąty będą czyste i pachnąco będzie
:-)
miejmy nadzieję

...Boże ....ukłucie w sercu ale zaprzeczyłam i dzielnie to zniosłam...Potem pojechaliśmy na zakupy więc myśli zajęte już zupełnie czym innym miałam.
z ciuchów bo ani w Reserved, ani Camaieu, ani Orsay ...no nic zupełnie nic...masakra jakaś...jedyne co to rajstopki dla mojej gwiazdy i bluzeczkę w 5-10-15...no ale powiem Wam, że drogo jak jasna cholera ...