• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
ja na chwilę ale jestem :tak:

Nikusia ja trzymam mocno &&&&&&&&& oby kochana oby!!!! a ja dzisiaj po zabiegach domowych ( można tak powiedzieć bo niby robię manicure i pedicure zawodowo )ale zawsze samej mi sobie ciężko zrobić :crazy:
butterfly no to sprawdź czy wszystko ok w następnym cyklu ale życzę Ci żebyś juz zobaczyła fasola &&&&:tak:

Witam się niedzielnie...
Zuza - no to u mnie już kciuki puścic można :sad: zaczęłam plamic a brzuch tak napierdziela, że chyba jeszcze dzisiaj @ mnie zaleje :sad:...No ale cykl z Clo prze de mną więc... Cóż pozostaje???Wierzyc, że jakieś dobro z tego bólu i smutku jednak powstanie...
Butterfly - kurcze to dziwna ta Twoja dr. Mój to od razu powiedział, że jak trzeba będzie to mam dzwonic w nocy o północy...No ale to trochę kiepsko, że nie będziesz wiedziała co i jak i czy rośnie coś czy nie???
KOCHANE ŚWIĘTA ZA PASEM WIĘC...CZEGÓŻ MOŻEMY WSZYSTKIE SOBIE ŻYCZYC?????:dry::cool2:...niech pomyślę,,,,:-):-D...NIE NO ŻART!!!!
DZIEWCZYNY WIELKICH CIĄŻOWYCH BRZUCHÓW W 2013 ROKU SOBIE I WAM GORĄCO ŻYCZĘ....
I JESZCZE JEDNO...
"
CZAS TO WCALE NIE PIENIĄDZ!!!!!-------- CZAS TO - M I Ł OŚ C !!!!!
OGROMU MIŁOŚCI ZATEM WAM ŻYCZĘ!!!! BŁOGOSŁAWIONYCH ŚWIĄT!!!

Wesołych Świąt dziewczyny!!!!!! :happy2:
wesolych%252Bswiat.jpg

p.s- monitoring jednak się odbędzie :) Trzymajcie kciuki

Ostatnia edycja:
Wszyscy jeszcze świętują :happy: monitoring się odbył z lekkim opóźnieniem, bo lekarka miała za dużo na głowie i dopiero się odezwała w nocy przed Wigilią żebym przyjechała na monitoring ale nie zdążyłabym dojechać i byłam wczoraj :-D po zastrzyku dostałam nakaz aby dziś i jutro współżyć :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry