zuzanka81
...szczęśliwa mama.
ja nie dostałam pregnylinny zastrzyk
![]()
ale to jedno i to samo kochana
u mnie jak nie mieli pregnylu to dawali inny zastrzyk ale to te samo działanie
;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ja nie dostałam pregnylinny zastrzyk
![]()
u mnie jak nie mieli pregnylu to dawali inny zastrzyk ale to te samo działanie
;-)
no ważne że podziałał! bo wszystko pękło! no i 100 zł mnie kosztował 
no ważne że podziałał! bo wszystko pękło! no i 100 zł mnie kosztował
![]()
ale najważniejsze ,że pomógł 

no nic, za pierwszym razem się nie udało, ale drugi już będzie w sam raz, no maks trzeci :-)

widaćżę mi humor dopisuje no nie 
dzisiaj pierwsza - własnoręcznie zaparkowana koperta - moja największa zmora, ale po mału po mału do celu 
ŁAŁ ale nowosci u Was.
Super. Butterfly21 trzymam kciuki żeby Ci sie udalo kochana. U mnie bez zmian. Teraz wlasnie z M.
sie serduszkujemy hehehehheh . Przepraszam że mnie nie bylo ale non stop cos wypadalo.
Całuski dla Was:-)
poszłam do szkoły policealnej na technika rachunkowości
a jeszcze dziś rano wpadłam na pomysł żeby się zapisać na kurs krawiectwa, ale ceny 
400 pln za 10 godzin