reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Nudzicie się? :-)

butterfly - a to jakieś pismo składałaś? bo ja mam coś z pamięcią, koajrzę że byłaś na stażu i teraz na l4 jestes, i ta baba wredna i tam w UP info o Tobie wynosił ktoś i jej przekazywał :tak:
zuza - jaką sałatkę robisz? i popatrz, niektóre kobiety są w ciąży i nikt ich tak nie przygotowuje a mają prawo być matkami, a tutaj wymagają ale i też pomagają - dobre
dana - ;-)
Reszta :cool2: bo słońce świeci u nas ,a u Was?

reklama
anastazja dobrze kojarzysz, ale ta wredna suka po 2 tygodniach na L4 zerwała ze mną umowę! I się wkurwiłam, i napisałam odwołanie do Wojewody Wielkopolskiego - bo mam prawo chorować 90 dni i należy mi się stypendium i inne świadczenia, a mi wszystko zabrali

anastazja dobrze kojarzysz, ale ta wredna suka po 2 tygodniach na L4 zerwała ze mną umowę! I się wkurwiłam, i napisałam odwołanie do Wojewody Wielkopolskiego - bo mam prawo chorować 90 dni i należy mi się stypendium i inne świadczenia, a mi wszystko zabrali

jaka sucz!!!

anastazja ,
filet z kurczaka smażę w przyprawie gyros,wysypuje do półmiska dodaje pokrojoną kostkę fety w kostki :D ,puszka pomidorów całych (kroję w kostkę) polewam troszkę sosem pomidorowym,który zostaje w puszce robię sos czosnkowy ( ząbek duży czosnku ,mały jogurt naturalny,2 duże łyżki majonezu kieleckiego,blenderuje) polewam całość sosem i posypuje migdałami (płatki) przysmażonymi na złoty kolor :-) po 2 h w lodówce zjadamy :tak:

:baffled: niestety! skontaktowałam się z Radcą Prawnym i napisał mi odwołanie - skoro tu mnie zlali jak zgłaszałam problemy i chcieli mnie zmusić do podpisania zerwania stażu a ten śmieszny kierowniczek nie reagował to się tak bawić nie będę.

A tą sukę widuje czasami w kościele - niestety mieszkamy w małej miejscowości i spotkanie z nią jest nieuniknione. Ale jak ja widzę jak udaje świętą to mi się gotuje. Pod sam ołtarz zapieprza a ja mam ochotę ja wywlec sprzed ołtarza :cool2:

haha co za słownictwo, kochane mamusie :-D:-D
ale dobrze , dobrze, trzeba złość wyładować - jakby coś to wiesz do kogo masz uderzać butterfly po wsparcie siłowe :-D:-D Też chętna rozładować baterię :-p szkoda że tak daleko, to bym tam codziennie chodziła i awantury robiła:-p
zuza - fajny przepis, muszę wypróbować, ale to nie jest warstwowa? Mieszasz ją normalnie ?

:-D a ja mam ją gdzieś - to,że ona udaje świętą i kocha bardziej pieniądze niż ludzi to jej sprawa - najwyraźniej dostała za małego kopa w dupsko od życia - straciła córkę którą zabili za granicą, do tego ma raka i ledwo co się wykaraskała spod łopaty grabarza a jest taka nicpota :dry:

anastazja ja jestem bardzo grzeczna i kulturarna :-D

sałatka bardzo smaczna i warstwowa ,kurczaczek,feta ,pomidorki ,sosem polewasz a na wierzch ładnie posypujesz migdałami :tak:

reklama
Do góry