reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Ja jestem, wieczorami ostatnio nie włączam nawet komputera, także wybaczcie :-)
nikusia - wow , trojaczki na naszym wątku, to by było coś :tak:
nancy - to już trochę wiesz o sobie :tak:

Dziewczyny, jak to jest z tym CLO, no bo nikusia, zuza, butterfly - macie owu prawda? a lekarz Wam przepisał CLO?
Właśnie miałam pytać o PRL kiedy robić, bo skleroza , to dobrze że po OWU, bo chyba się skuszę i wdam 50 pln , no chyba że nas kryzys dopadnie finansowy, a niestety na to się zapowiada, więc nie pytać czy Już zrobiłam badania :-)

ps. ktoś pytał czy ćwiczę z jakąś tam kobietą - ćwiczę sama, w domu , z mężem :-D:-D a tak an serio , to 10 min na twisterze i 5 min brzuszków różnego rodzaju, może za jakiś czas dołączę coś jeszcze - na nogi.

Ostatnia edycja:
zuzanka zgodnie z zaleceniem lekarza zrobiłam dziś aż 2 testy ciążowe, które wyszły NEGATYWNIE :baffled: normalnie ręce opadają.

BO ZA WCZEŚNIE MOIM ZDANIEM PISAŁAM CI ,ŻE 13 ZRÓB !!!!!!

anastazja przepisała bo dobrze reaguje na tabletki a i z clo jest ta 100 % pewność ,że pęchol urośnie do rozmiaru ,w którym powinien pęknąć i później sprawdzamy tylko czy pękł ,musi być monitoring po lekach bo moga się zrobić torbiele i można przestymulować jajniki ale to u osób z miesięcznym leczeniem np.jak u mnie gdybym nie robiła przerwy :-D i zawsze większa szansa jest na bliźniaki :-D no w przypadku Niki na trojaczki :rofl2:

butter no nie wolno się poddawać , a co ja mam powiedzieć po tylu latach ? z miesiąca na miesiąc nic i zabiegi też nic i jesteśmy zdrowi z M ? trzeba myśleć pozytywnie dasz radę i się uda!

ehh :-( kurczę, taki dziś podły nastrój mam. :-( może jeszcze jest nadzieja. Nie poddam się, tylko mam nadzieję że mój będzie miał dobre wyniki :-(

kochana będzie dobrze ,źle zrobiłaś ,że wcześnie test zrobiłaś bo o 5 dni za wcześnie !!!! jak nie w tym miesiącu to w następnym uda sie ,ja wiem,że każda by chciała już ,teraz ale czasem o szczęście trzeba zawalczyć !!! więc nie poddawaj się butter dziisaj masz kiepski dzień jutro będzie lepiej :****

reklama
dziękuje za słowa pocieszenia. Test tak zrobiłam, bo lekarka kazała. No i muszę odstawić dupka i estrofem. Następna stymulacja w marcu, przerwa na badania mojego G i mam wrócić do femostonu 2/10 żeby utrzymać to w jakimś porządku

Do góry