Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

szlag by to trafił, chyba trzeba poszukać innego zajęcia a nie robienie dzieci 

Przecież wiadomo że zwykły żuczek tego nie zrozumie. Ja kiedyś szukałam w internecie o męskiej niepłodności to znalazłam takie coś że się wpisywało parametry nasienia i samo interpretowało wyniki takie coś jak kalendarz dni płodnych. Pewnie mało wiarygodne ale zawsze coś
Witaj patuska,zycze ci aby sie udalo:-)
strasznie pusto sie zrobilo tu:-(

chyba ruchliwość dobra, tak na oko, nie wiem jak z tą prawidłową budową - zależy jakie są normy :-) wujek google Ci wszystko powie, a później i lekarz 
teraz raczej później się wychodzi zamąż niż wcześniej, skąd taka decyzja ? ;-)
kogoś pominęłam?
no nie bardzo...A my pobralismy sie nie ze wzgledu na dziecko tylko dlatego ze sie kochamy. I nikt nam nie powie " o ozenili sie bo wpadli" Raczej wiekszosc nas podziwia ze podjelismy tak powazna decyzje w takich czasach gdzie ludzie w naszym wieku raczej balanguja niz obraczki sobie zakladaja... Ale jedno nie wyklucza drugiego przeciez. Nie siedzimy w domu calymi wieczorami w bamboszkach i kubkiem kawy...Poki mamy okazje korzystamy z zycianuska - dużą już masz córcie, nie zauważyłam - długo się staracie o drugie ?
U mnie ten cykl jest zawirowany - już mam go dość, zresztą coś w tym miesiącu ani Ja ani mąż nie mieliśmy ochoty na seks, więc bardzo mało go było, także w cud nie wierzę, czekam grzecznie na @, i chyba wizytę będę musiała przełożyć bo źle wyliczyłam i wychodzi że mam wizytę 1-3 dnie przed @ co jest bez sensu.