reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Dana u mnie jako tako....czyli wypatrywanie skoku temp:-( juz ręce mi opadają he he

Zunanka witaj:-) 8 lat to szmat czasu:no::no: musisz być silną kobietą:tak: Dobrze że zajrzałaś:-):-)

reklama
hej Roza_ widzę ,że pochodzisz z moich rodzinnych stron :happy: ja jestem rodowita Piszaninka :tak: niestety 8 lat szmat czasu ,ale i mi się cierpliwość kończy .....:wściekła/y: a u Ciebie widzę ,że mierzysz tempkę ,ja przestałam na okres wakacyjny bo za dużo byłoby zaburzeń :szok::-D;-) a Ty kochana ile czasu się staracie?

hej kwiatuszek ;-)

Witaj Zuzanka. Jestem pełna podziwu, 8 lat :szok: Ja się staram 2 lata i tracę już od dawna cierpliwość. Co tam! Wariuję juz ostatnio:zawstydzona/y:
Hej Kwiatuszku! Jak tam urlop?:-)
Roza ja dalej mam wakacje od mierzenia czegokolwiek, aktualnie mam cos koło 18, 19 dnia cyklu. Na razie zero stresu:-)
Wczoraj schodziłam na dół ścieżką po szwagierkę z córeczką (mieszkam na górce takiej dosyć sporej:-) ) i wracając widziałam bardzo nisko nad domem przelatującego bociana! Znowu!:-D

danao ja w tym roku mnóstwo bocianów widziałam i nawet nad głową latały jak byłam u mojego brata gdzie mają na podwórku na słupie bociany ,myślę,że to dobry znak :tak:a moje lata lecą i lecą nawet nie wiem kiedy zleciało :no:ale jak mówi większość mojego towarzystwa ,że jestem pozytywną osobą więc może to mnie trzyma przy życiu ?!:baffled::tak:;-)

Zuzanka czy 81 to Twój rocznik? Jeśli tak to nie ma dużej rożnicy wiekowej między nami;-) Ja to sobie zawsze obiecywałam, że pierwsze dziecko będę miała przed 30-tką. Jakos mi to póki co marnie wychodzi:tak:Chociaz jeszcze jakaś tam mała szansa jest

Propo tego skrzydlatego znaku: moja szwagierka jest święcie przekonana, że cos to musi oznaczać. No ale, to jest ciągle tylko w sferze pobożnych życzeń:tak:

Ostatnia edycja:
Dana, Zuzanka ja nie mogę się powstrzymać i ciekawość jaka temp zwyciężą:-p ale parę podejść było:-)

Zuzanka ja długo się nie staram bo od kwietnia, ale od tego czasu a nawet dłużęj bo od stycznia mam cykle bezowulacyjne i to mnie dołuje:-:)-( ale zmieniłam gina i zobaczymy.... na razie podejrzenie PCO a po hormonach będzie wiadomo:tak: mam nadzieję że na podejrzeniu się skończy:-)

Ja jestem z okolic olsztyna

hej urlopik dobrze troche odpoczelam ale najgorszy był widok dzieci w wozeczkach tych malutkich i kobiet w ciązy. Kurna dlaczego los jest tak okrutny i nie mozemy byc rowniez matkami :-(

Roza ja miałam do Olsztyna 100 km ,teraz w okolicach Warszawy ,której nie znoszę i nie jeżdzę jak nie muszę :tak:;-)a próbowałaś CLO taki lek stymulujący owu? ja biorę jak mam cykle bezowu:tak:
danao tak ja już 31 skończyłam i zawsze chciałam mieć wcześnie dzieci a tu niestety lipa!co do bocianów to może w końcu się ruszy i nam podrzucą hehehe&&&&&&&&&&&&&mocno trzymam kciuki dziewczynki za Nas ,

ja właśnie wróciłam z zakupów spożywczych i przyjeżdza dzisiaj moja przyjaciółka ,którą poznałam właśnie na bb jest 250 km ode mnie ale już do siebie jeździmy :rofl2:więc ja strasznie lubię tę stronę bo można przyjaciół zyskać i wsparcie :tak: ide podszykować sałatkę na wieczór i ogarnąć obiadek ....miłego popołudnia kochane:happy:

reklama
Zuzanka tez nie lubię w-wy:tak: Nie próbowałam, bo mam zrobić lh i fsh w 3 dc a lekarz chciał abym była na "czysto":-) a później zobaczy co i jak będziemy robić:-)

Kwiatuszku cieszę się że urlopik udany:-), co do ciąży to musimy wstać swoje w kolejce.... nie jest wcale łatwo:tak:

Do góry