kwiatuszekq20
Fanka BB :)
poznań
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chyba wszystko już obszukałam ... a przecież w spodniach nie pójdę bo będę jej świadkową, szczerze nie na rękę mi te wesele teraz bo mieliśmy pełno wydatków a jeszcze prezent ehh ... Babka próbowała mi wcisnąć jakąś kieckę ( co podobną ma moja mama )
i w dodatku góra biała i bolerko białe ... a przecież ja tak się nie mogę ubrać bo nie wypada ... I jeszcze chyba ze starań nici bo nie mamy czasu dla siebie 

zawsze do takiego przyjemniej sie chodzi 
Ale wiecie co, wcześniej czy później każdej się uda 
mój gin powiedział że to prawdopodobnie przez macicę dwurożną, ale nie do końca bo w jakiś sposób się 'rozciągnęła' i to on właśnie na moje pytanie 'dlaczego?' powiedział że 'medycyna nie jest jeszcze taka mądra'. 

a o tej ginekolog szkoda słów ... robiła cytologię wynik II ale pisało jak byk ( obraz niezadowalający ) czy coś ... a ta do mnie że książkowo 
i w Poznaniu jak to zobaczyła to ją wyśmiała ...
, a ja nie mam zielonego pojęcia na ten temat.
a wesele za tydzień ... ale i tak jej nie kupię bo ich już nie ma