reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
hej:-)

Dawno mnie nie było i nie dam rady nadrobić:zawstydzona/y: tyle tego jest:-)

Sun
ładnie u ciebie wygląda no no kciuki zaciśnięte:-)

Mary
udanego wypoczynku....ale fajnie macie:-) może ja jak@ nie przyjdzie to w poniedziałek kupię test...pomarzyć dobra rzecz...

Dana za wpadkę&&&&&:-D i kura prawa jazdy:-)

Kasienka buty super!!! ja na pewno wywinęłabym w nich orła;-)

Ostatnia edycja:
Kochane dzisiaj tempka poszła znów do góry... Ale o dziwo jestem strasznie spokojna... Zobaczymy jak będzie jutro... Śmieję się, że tempka będzie miała z czego spadać...
laugh.gif

Dzisiaj mija 17 m-c naszych starań... chciałabym aby więcej nie było... ale gdyby się okazało, ze nic z tego nie wyszło to będziemy dzielnie walczyć dalej :-)

dziewczyny potrzeuje pomocy.

Dziś 13 dc, od 10 do 11dc bolał mnie prawy jajnik, bol odczuwałam jeszcze w nocy z 11 na 12 dc, a rano 12dc obudziłam się bez bolu. semperatura spadła.
12 dc byłam u gina i na monitoringu wyszło, ze jajniki są puste.
13dc obudziłams ie z rana i jajniczek czasem kłuje, tempka pozła w góre jakby zaczynala sie u mnie druga faza cyklu.

Czy jest mozliwe, ze jest to całkiem bezowulacyjny cykl?? na jajnikach nie było nic, choć prawy jajnik większy od lewego (lewy policystyczny)
czy owulacja mogła sie odbyc 11dc i 12dc nie było nic widac na usg?? no i czy po peknietym pecherzyku (max 12h)nie powinno byc w takim razie śladu??

W podpisie jest moj cykl...

Sun - trzymamy kciuki;) I czekamy na II ;)

Mysiak - ja niestety ci nie pomoge bo nie robie wykresow... Ale skoro gin powiedzial, ze owulki brak to pewnie tak jest. Ale nie chce cie wprowadzac w blad, bo nie wiem.

Milego wieczorku kobietki;*

reklama
Do góry