reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Dzien doberek!

My juz w domku po fajnym wyjezdzie. :-) Mia polozona, my relaksik... :-)

Roza - przykro mi z powodu @, ale nie puszczam kciukow! &&&&&&&&&&&&&&&& za nastepny cykl!

Sun - testujesz jutro?

Mysiak - i ja nie umiem pomoc niestety...

Butterfly - jak po weselu?

Milego wieczorku wszystkim zycze!

Cześć dziewczynki :-)

Ostatni tydzień w pracy przed urlopem :tak: ale się cieszę ;-)

No nadal nie ma @ i tempka ciągle wysoko i strasznie bolą (.)(.), ale nadal się nie nakręcam bo @ zawsze może przyjść...A dzisiaj w pracy Pan z którym pracuję powiedział mi, że "pięknie wyglądam" :-D

​Dzien dobry!

Sun
- nadal masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!!! ;-)

Milego dnia, babeczki moje!
Ja nadal czekam na tesciochy...

Witam się i Ja,

powiem tak, przez weekend wchodziłam ale brak weny na pisanie, tylko wykres uzupełniałam :zawstydzona/y:
roza - Ty wiesz - napisałam Ci pod wykresem :tak:
sun - Tobie też napisałam, ale jeszce tutaj - trzymam kciuki zebyś rozpoczęła falę ciąż :tak: bo zawsze tak jest , że jak jedna to zaraz i następna :-p
kasienka - buty miód, malina i orzeszki :-D:-D Ja sobie na zimę postanowiłam kozaki bez obcasów, niech nawet brzydkie będą ale żeby był ciepłe i z gumową podeszwą i żeby ta guma trochę do góry podchodziła, bo jak znowu będzie mokra zima - to gumiaki jak nic trza będzie kupować :szok:

Ja powiem , że sama nie wiem jak się czuję , jedyne co, to nie odmawiam sobie wina :-p i niech będzie co ma być, bo przez prawie rok w 2 fazie starałam się nie pić alkoholu, no ale ileż można się ograniczać, a sądząc po moich temperaturach na wykresie to czekam na @ i postanowiłam że wracam do biegania, bo przez ostatnie 3 tyg przytyłam znowu :wściekła/y::wściekła/y:

Dzisiaj pewnie leniwy dzień będzie, bo każdy rozpoczyna rok :-D

Kochane ja po prostu nauczyłam się luzować i nie chcę się teraz nakręcać... jak jest fasolka to ona tam nadal zostanie nawet jak test zrobię za tydzień... dzisiaj jest 1-2 dni spóżnienia więc o niczym to nie świadczy... ;-)

reklama
Dokładnie masz racje , musimy przystopować z nagabywaniem , ale czasami ponosi :sorry: na tym zwłaszcza wątku tak bardzo są potrzebne pozytywne emocje :tak: bo z jednej strony jak któraś chwali się pozytywnym testem to jest taka myśl - a dlaczego to nie Ja, a dopiero później cieszenie się, że skoro jednaj z nas " długowiecznych" staraczek się udało to i mnie się w końcu kiedyś uda :tak: Też tak macie ? ;-)

Do góry