zuzanka81
...szczęśliwa mama.
nie raz i tak bywa jak się trafi jakaś zołza to nie ma przebacz.
Ale mi się nie chce jechać
jeszcze mnie brzuch ciągnie na @
Ale mi się nie chce jechać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
papirus przepyszny!

laski toż dobre 10 minut musiałam czytac a pod koniec to już zastanawiałam się czy na dobre forum weszłam...bo tak coś,..mh...
o wywlekaniu z Kościoła????Nie no ale chyba tak????

...
...ZAPOMNIAŁYŚMY WCZORAJ O tOBIE????Mh...a w ogle to znamy się
....nie nożart
:-);-);-);-) kochana nasza....Gratki ogromne za wytrwałośc w cwiczeniach,....zuch dziewczynka
i pamiętamy o Tobie kochana...nie ważny dzień cyklu...No już dosyc słodzenia 
młoda do 2 kalsy idzie itd...więc odpada no i generalnie przecież z ciążowo wielkim brzuchem nie polecę nie 
;-)....no dobra zejdźmy na ziemię...o co chodzi? chcemy kupić bilety do tego naszego Paryża 
...chcieliśmy lecieć lepszymi liniami np lotem bądź airfrancem i oczywiście druga strona to tanie linie … Cena kusi ALE : bagaż co do grama i wymiaru, łapanie miejsc w samolocie gdzie popadnie bo za miejscówkę trzeba dopłacić no i nie lądujemy w samym Paryżu na de Gola tylko gdzieś ok 80 km za :/ więc dochodzi koszt autobusu bądź pociągu bądź nie wiem czym bo nie sprawdzałam ? jAK MYŚLICIE ? dać te 700 zł więcej i lecieć z Okęcia do samego Paryża czy olać lot i kupić w tanich liniach i tłuc się potem jeszcze do Paryża ?
Nie wspomnę o tym, że nie orientujemy się jak dotrzec z tego dlaekiego lotniska więc masakra no....MACIE JAKIEŚ DOŚWIADCZENIA????

Sama się rozglądam czasami za takimi tanimi lotami typu Paryż, Rzym, ale najtaniej jest do Oslo za 4 pln w jedną stronę 
no ale jak mówicie że jest dobra, tylko dlaczego ta dobra lekarka nie przyjmuje na NFZ? z tymi płatnymi wizytami to Ja w ogóle się nie wypowiadam, bo mnie coś trafia, człowiek płaci a jak coś to i tak prywatnie i nieraz nawet do tego samego lekarza, bo w gabinecie na NFZ zły sprzęt, mało czasu, za zino, za ciepło, za jasno, za ciemno , ehhh
przelot samolotem - odpoczynek
a szukanie walizek - czy Ja wiem czy to takie straszne, w Paryżu i Rzymie nie byłam, ale lotniska w Moskwie zaliczyłam, co tam się dzieję opiszę krótko: samoloty ląduja co 30 sek, i startują co 30 sek, więc przepływ ludzi wyobrażacie sobie jaki :-) Trzeba się POZYTYWNIE nastawić a wtedy nawet największe niespodzianki będą tymi dobrymi a nie złymi 
dzień dobry - ja standardowo nie mogłam spać
i dziś od rana baraszkuje po internecie.
polecam! Mięsko soczyste,no i te zapachy podczas smażenia.