reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

A wiecie, ja mam nową pracę, pracuję w niej dopiero 2 miesiące. W gruncie rzeczy to ciąża skreśliłaby moją "karierę" i tak naprawdę to jest fatalny moment na dziecko.
Dlatego sobie nic nie wkręcam.

I to nie jest tak, że nie chcę być w ciąży , bo chcę tego najbardziej na świecie. Tylko po 5 latach mam też "plan B"

reklama
Elianka -ja tez mam propozycje pracy,i teoretycznie rozsadnie byloby przerwac staranka,Ale czy warto.czlowiek mosi sobie postawic priorytety,Co jest wazniejsze.dla mnie wazniejsze jest dziecko.!ale jesli chodzi o zwykle stanowisko,bo jesli chodzi o wyksztalcenie mam inne zdanie.mam propozycje miejsca na studiach polaczone z praca,czyli wykrztalcenie i dobre stanowisko.w poniedzialek Ide na rozmowe.i Jak sie uda to odkladam staranka na 3 lata.bo tu w niemczech wykrztalcenie jest bardzo Wazne,i chce Mojemu dziecku Byc przykladem,i moc mu cos zaoferowac.ja strasznie zaluje ze przerwalam studia Jak mloda bylam,teraz moglabym w spokoju staraczke sie o dzidzie:-)

Zuzanka ale super wiadomości:-D:-D, obyście niedługo wy taki telefon dstali:-). Dziękujemy za pozdrowienia od Niikusi - mam nadzieję że ją od nas też pozdrowiłąś:-D niech szybko wraca do formy.

Laleczka a co to za smutas z ciebie co???:-( mam nadieję że to mały spadek formy... co d lekarza to rzeczywiście nie podtrzymał na duchu:baffled:

Elinka he he mówisz że ciąża pokomplikowałaby trochę:-):-) ale mimo wszystko wielkie kciukasy zaciśnięte:-)

Bezdzietna aż 4 pęcherzyki:-D:-D dużo...oby szzęśliwie:-)

Zuzanka ale super wiadomości:-D:-D, obyście niedługo wy taki telefon dstali:-). Dziękujemy za pozdrowienia od Niikusi - mam nadzieję że ją od nas też pozdrowiłąś:-D niech szybko wraca do formy.

Laleczka a co to za smutas z ciebie co???:-( mam nadieję że to mały spadek formy... co d lekarza to rzeczywiście nie podtrzymał na duchu:baffled:
roza dziekuje za wsparcie;-) wiele dla mnie sie liczy:tak:
bellabella niech Ci sie szczesci :-) w zyciu osobistym i prywatnym
zuzanko ciesze sie ze znajomym juz sie poszczescilo:-D i TOBIE niech szybciutko zadzwonia z super wiadomoscia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za WAS:-D

Podziekuj NIKUSI I ZYCZ jej wszystkiego co najlepsze:tak:

Dzien dobry dziewczynki:-)bylam u gina i wszystko super:-Dowu byla wczoraj wszystkie 4 pechole popekaly:szok:,przytulanki wczoraj i dzisiaj rano byly,to teraz biore grzecznie progesteron i czekam:-Dtylko pozostalo trzymanie kciukow:tak:
Co tak cichutko dzisiaj?no tak weekend.
Aha i gin powiedzial ze jak teraz mialabym dostac @,to mam szybciutko zadzwonic i termin zrobic na badanie i ewentualnie udroznienie jajowodow.

bellabella super ze wszystkie popekaly:-D teraz trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za czworaczki:-D
A Ja wlasnie na 13 do pracy przyjechalam:no: Wiecie co . Postanowilam ze Ja tez odpuszczam staranka:no: na jakis czas przestane o tym myslec. Testy owul. wyrzucilam, temp. juz nie mierze pelen luz:cool: tylko pytanie jak dlugo uda mi sie wytrzymac:szok::-D:-)

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, do tej pory nie sądziłam, że mam problem. Staraliśmy się z mężem rok czasu i nic, lekarz twierdzi, że nie ma przeciwwskazań, że to po prostu jeszcze nie ten czas ale kiedy ja tak bardzo chciałabym już być matką :( Czy to możliwe, że chce za bardzo i moje ciało wariuje? Kolejne pytanie mam o to czy próbujecie po dłuższej przerwie jakichś metod mających ułatwić zajście? Co prawda jadę się doinformować do Warszawy 9-10 marca na międzynarodowe dni płodności w centrum expo XXI ale chciałabym poznać również wasze opinie. Czy któraś również się wybiera na te targi? Z tego co wiem to ma się to odbyć w postaci seminarium i prowadzą to znani specjaliści.

reklama
hej dziewczyny ja dzisiaj u Was wieczornie

zaraz uciekam do przyjaciółki na urodzinki 5 jej synka ,
bella no to kochana teraz tylko czekać na II :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&

LALECZKA ,Roza dzięki no to taki zastrzyk optymizmu i tego,że jednak się coś rusza i jest to bardziej realne :tak:
Simonn witaj,jakieś badania robione mieliście czy lekarz stwierdza od tak sobie i ile lat masz jeśli można zapytać? o targach nigdy nie słyszałam,ja po 9 latach walki i chodzeniu do specjalistów wiem chyba wszystko co mieli by tam powiedzieć :laugh2::laugh2::laugh2: natomiast jestem płodna z M i jak widać niestety się nie udaje ....nawet medycyna rozłożyła ręcę ,co do psychiki są podzielone zdania na ten temat :tak:;-)

Do góry