bellabella
Fanka BB :)
Bo jak czlowiek ma marzenie serca najwieksze na swiecie,i tak strasznie dlugo czekal,to nie powinien miec strachu czy watpliwosci prawda?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Od IUI minęło 10 dni. Test robię w następny wtorek. Pewnie zrobię i sikańca i betę. Nie mam wielkich nadziei niestety :/Hejka:-)
elianka - ile dni minęło od inseminacji? masz robić zwykly test sikany czy od razu beta? a bierzesz jakieś wspomagacze teraz ? lutka czy te sprawy?
gin mnie poinformowal za i przeciw,i ze wqszystkie pekna i duza mozliwosc ciazy mnogiej,bardzo duza,a w" najgorszym wypadku" poczworna,abym przemyslala to,ale ja odrazu powiedzialam ze che,wszystko jedno.bo tyle sie staramy,i w koncui wszystko jest takie perfekcyjne ze moze sie udac.ale malutki strach jest.
hihi to koniecznie to sprawdz przed wyjazdem,ja wiem jak te integracyjne wieczory sie koncza:-)
a co tam niech będą. Dziewczyny będzie trzeba zrobić zrzutę na czteropak pampersów 
Czworaczkia co tam niech będą. Dziewczyny będzie trzeba zrobić zrzutę na czteropak pampersów
![]()
Ale ze dwa wam porozdaje:-)

Jestem zalamana. Nawet lekarz nie pomaga. Porazzzzzka.