reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
hej dziewczyny

elianka Ty również miałaś zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka? to dobrze,że zrobisz w poniedziałek test i betę ,bo pewnie wiesz ,że w zastrzyku znajdują się hormony kobiety w ciąży i może mylący wynik dać jak zrobi się za wcześnie test ,bo beta pewnie będzie piękna tego Ci życzę :tak:
bella trzymam kciuki ,żeby pękły i były przynajmniej dwa śliczne bobasy z jednego rzutu jak ja to mówię :tak:;-)
LALECZKA nie przejmuj się w ciągu roku kobieta ma 3 miesiące bezowulacyjne więc pewnie ,trafiłaś na ten miesiąc :tak:nie denerwuj się :****

Roza ,anastazja ??gdzie jesteście ? mam wiadomość od Nikusi pozdrawia ciepło i na razie nie będzie się udzielać bo nie ma siły :******ale cieplutko pozdrawia i myśli ,

a no i mam wiadomość od znajomych którzy z Nami byli w OA słuchajcie i dostali telefon w tamtym tygodniu ,że mają dziewczynkę 9 miesięczną dla nich :tak:po 2 tygodniach po skończeniu kursu aż nie możliwe ,aż sie poryczałam ,więc nie znamy dnia ani godziny :szok::-D

Witam sie z kawka druga:-)
zuzanka-no widzisz moze w kazdej chwili telefon zadzwonic,czego tobie z calego serca zycze:-)i cala moc &&&&&&&&&&&&&&& trzymam:-Di gratulacje dla znajomych,pewnie sa w siodmym niebie.
A ja wam cos powiedziec musze,normalnie jak w tym miesiacu sie nie uda to nie wiem normalnie,dzisiaj w nocy mialam juz bole jajnikow,se pomyslalam ze to owu,bo ja mam co miesiac takie klucie w srodku cyklu,ale nad ranem mojemu sie przytulanek zachcialo;-)i podczas kochania,a nie bylo to jakies dzikie nie wiem co,tak mnie bol chwycil!!!!i culam kazdy ruch z takim bolem ze szok.i do tej pory mnie boli.czy to po tym CLO?jak to nie wszystkie 4 pechole sie uwolnily na raz to chyba bomba we mnie eksplodowala!!:-)

Ale dobre wiadomości z tym telefonem! To aż nieprawdopodobne. Super słuchać takich wieści z rana :)

Faktycznie miałam zastrzyk na pęknięcie, ovitrelle. Teraz i betę robię we wtorek. Będzie to będzie, ale raczej nie będzie. Wiadomo - pierwsze IUI - testowe :)

:-D cześć. Książka mnie pochłonęła chociaż 2 część mi się niezbyt widzi.

zuzanka
może niedługo też dostaniesz taki telefon ! :tak: życzę Ci tego.

elianka ja też dostałam ovitrelle na pękniecie pęcherzyka :)

elianka-nie ma znaczenia ze pierwsze,rob testa w poniedzialek,na pamiatke bedzie:tak:bo jak powiesz o dzidzi swojemu?pokazujac wynik bety?:-Dhihihihi

a który dc bella? może pęchole pękły i dlatego Cię bolało ja bardzo odczuwam owulkę:-D
elianka ja znam dziewczyny co za pierwszym razem IUI miały ciążę ,jest kilka ewenementów takich jak ja ale zawsze możesz się znaleść w tych 12 % :) a test będzie na pamiątkę !!!!!

butter no to ja kupię bo się zbierałam do zamówienia i zamówię wszystkie od razu bo jak już 50 osoba mówi ,że książki bomba to nie ma co czekać

Ostatnia edycja:
Nonasikam nasikam, ale we wtorek :) Mam wtedy termin @. A potem pójdę na betę. Jaki by test nie wyszedł na betę muszę iść.

A co do testu na pamiątkę - jeśli kiedykolwiek zaciążę , to kupię sobie hurtowe opakowanie testów i zasikam je wszystkie bo jednym z dwiema kreskami za każdy użyty przez te wszystkie lata, na którym była jedna kreska...

reklama
zuzanka-to jest 13dc ja tak wlasnie mysle ze to owu jest,bo ja mam tez Co miesiac ze mnie boli przy owu.ale nie az tak!:szok:No zobaczymy jutro u Ginka:tak:a jutro mam rozmowe kwalifikacyjna,i powiedzialam ze robie przerwe z Clo na jakies pol roku,zeby sie w pracy w razie Co zaklimatyzowac.ale moze zrobie przerwe na 9 miesiecy hihi:-D
elianka-ja tez tak sobie mysle ze Jakby sie udalo i zrobilabym testa i zobaczylabym dwie kreski to bym chyba jeszcze ze 10 kupila i zrobila:-)

Do góry