Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale trzymajcie kciuki moze za blizniaki,bo czworaczki no MAM cicha nadzieje ze nie
to jednak ryzyko straszne.
życzę żeby w Waszym domu też szybko zadzwonił telefon, chyba bym się posikała ze szczęścia na miejscu tych znajomych 
:-( trzymam za Ciebie kciuki, trzymam za jedno ale zdrowe, bo z ciążą mnogą to różnie bywa ;-)
" liczy się to co jest w głowie , a nie to co jest w indeksie" popatrzyła na mnie i wpisała 4 :-)
ale absolutnie nie mam nastroju na starania , i wmawianie sobie że tym razem się uda. Odstawiłam też CLO i lutkę, brałam 2 cykle, ale odpuszczę w tym.
mówił to z uśmiechem więc mu wybaczyłam, no bo Ja faktycznie może za bardzo wybiegająca do przodu jestem i zamartwiam się na zapas
elianka - jak się czujesz ciężarówko? no bo inaczej być nie może ;-)

no ale to nie zmieniło mojej walki do staranek i 4 lata temu okazało się,że jestem w ciąży ale pozamacicznej ,która właśnie się usadowiła w lewym jajowodzie nie przeszła dalej i rozwijała się poza jak mi usunęli ciążę to kolejne lata nic się nie działo więc w tamtym roku postanowiłam sprawdzić swój jajowód czy nie zrobiło się więcej zrostów na nim ,okazało się ,że jest drożny i wszystko ok ,więc przy usuwaniu musieli mi go ładnie udrożnić
,co do samopoczucia to spałam jak zabita w domu nie miałam mdłości ani nic takiego ,rano tylko nie wolno jeść ,usypiają budzą po godzince do domu i leżeć później boli dół brzucha ale da się przeżyć przy tabletkach ,możesz lekko plamić ale nic poza tym na drugi dzień funkcjonujesz jakby nigdy nic aaa i co ważne bella zabieg wykonuje się między 10-13 dc
nie później !
no i pewnie zleci Ci kilka badań bo są potrzebne a ważne badania są miesiąc ...
jak nie ma ciąży to ładnie regulują cykl i 28 dc zawsze mam oczekiwaną @;-);-)