reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Ale mnie dzisiaj głowa boli :-p

sun - zaglądaj kochana, zaglądaj - przydają się nam dobre wiadomości, po Was to zastój się zrobił na wątku :dry:
butter - Ja też mam tak , jak książka mnie wciągnie to potrafię cały dzień czytać :tak: muszę kupić skoro taka erotyczna - przyda mnie się podniesienie libida :-D
zuza - to może dlatego się nie udaje, że nie owu? Może teraz coś lekarz podziała i wreszcie będzie efekt?
roza - :-:)-( cholera jasna i jeszcze trochę

Która to czekała na @ i miała nadzieję? albo jeszcze ma? elianka? wiecie że jeszcze nie ogarnęłam Was :-D bo 3 nowe osoby naraz to dla mnei za dużo, nawet 2 - wczoraj poznałam tylko 2 osoby i zapamiętałam imię jednej :-D:-D

Ja jeszcze czekam na @, teoretycznie dzisiaj powinny się pojawić plamienia, któych nienawidzę a jutro okres, no chyba że plamienia się skończyły i tak po prostu jak u wszystkich cykl się zacznie niespodziewanie "wodospadem"

Robiłam wczoraj badania do endo, no i cholera mnie bierze, bo tsh mi poszło do góry na 1,89 , a 3 grudnia było 1,117 - podejrzewam że albo CLO albo lutka wpływa na TSH - bo w wakacje brałam dupka przez 2 cykle i wtedy mi też poszło TSH do 2,64, podniosłam dawkę , tzn lekarz i spadło jak widać ładnie i akurat od grudnia biorę CLO i lutkę i znowu jaja są:wściekła/y::wściekła/y:
Jutro wizyta - mam nadzieję że mi wyjaśni o co chodzi, przy okazji może dostanę się bez kolejki do gina:sorry2:

:-D wczoraj przyszła książka i dziś już ją przeczytałam do końca. 606 stron, dziś zaczęłam czytać 2 część ale mam ją w pdf i nie czyta się jej wygodnie tak jak wersji książkowej.

Mi podniosła libido 1000 razy :-D wczoraj dopadłam chłopa i dziś również mam na niego chrapkę :zawstydzona/y:

anastazja wynik tsh jest ok aby nie przekroczył 2 ,więc możesz go kontrolować tylko co jakiś czas tak mi powiedziała P.dr na wizycie więc głowa do góry i walczymy :tak:
elianka jeszcze 5 dni i zobaczysz II :tak: &&&&trzymam

Wszystko się zgadza , tylko że mi rośnie właśnie i wiem że za następne 2 miesiące będzie ponad 2.
2013-01-29 - 1,895
2012-12-03 - 1,117 ( 2 cykle od 3,12 CLO i lutka)
2012-07-30 - 2,2635 ( zmiana dawki na 87,5 )
2012-06-04 - 1,6698 ( 2 cykle od 14,07 dupek)
2012-03-06 - 0,8120
2011-12-15 - 1,1449
2011-10-31 - 12,6473 ( 3 dni później Eut75)
2011-08-30 - 4,04 ( inne labo )
2010-03-18 - 1,0460 ( po urodzeniu )
2010-02-10 - 1,4715 ( byłam w ciąży )

Anastazja a dupek i clo wpływa na tsh??? masz ładny wynik :-)

Sun skąd przyszło ci do głowy że twój stan nas drażni???:baffled:

Butter aaa słyszałam, słyszałam, może też się skuszę bo właśnie skończyłam czytać Shantaram Robertsa:-) chociaż czeka na mnie "milenium":-)

Elinka mocno kciuki trzymam....rozwiąż w końcu ten worek:-) może się posypią ciąże:)

A gdzie Kaha się podziewa?? nie zagląda coś??

Lecę kawkę zrobić:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Matko dziewczyny! ta książka mnie doprowadza do szału :-D nie dość,że od tygodnia mam straszną ochotę na seks to jeszcze książka pobudza moją wyobraźnię :-D czytam i czytam i chcę jeszcze więcej !

Do góry