reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

hej ,hej jestem prasowałam teraz po ćwiczeniach jestem :tak:

anastazja ja myślę że test był za wcześnie :tak:
Roza a dupka już odstawiłaś?

ja byłam wczoraj u gina mój torbiel znika ma już 3 cm ale owu w tym miesiącu nie będzie bo liczne pęcherzyki dominującego brak więc jedna wielka dupa!!!!:-)

reklama
Heloł. Ja już też wiem zanim dostanę @ że ona mnie nawiedzi. Nawet testów nie kupuję bo i po co. Wszystkie wczoraj robiły pierogi ja poszłam na łatwiznę i kupiłam ale wolę własnej produkcji tylko czasu nie mam w tygodniu żeby się w to bawić a szkoda bo lubię gotować:tak:

Butter a co czytasz???

Zuza ale chyba są jakieś pozytywne wiadomości:cool2::ninja2::ninja2::-) dobrze że torbiel się wchłonęła. Co dodupka to już dzisiaj nie biorę:tak:

Bezdzietna no u nas też pierogi zajmuja trochę czasu,zresztą zależy ile ich się robi:-)

Wracam do porządków.... miało być tylko malowanie a rozwaliliśmy pół klatki schodowej:-)

Buziaki i do jutra:-)

Cześć dziewczynki :-)

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie :zawstydzona/y:... podczytuję Was... ale staram się nie zaglądać... aby nie sprawiać przykrości moim stanem...

Trzymam kciuki za każdą z osobna... kiedyś musi się wreszcie udać... sama jestem tego przykładem :-)

Łapcie ciążowe fluidki, może się przydadzą:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Buziak :-)

Bardzo fajna :tak: dziś dostałam książkową wersję i mam już 300 stron ogarniętych, 2 pozostałe części mam w pdf. Mnie bardzo pobudza :-D tak bardzo,że gwałcę starego i dziś stwierdził ( w żartach ),że mam jej nie czytać bo go zajadę :-D

Witam Was kobitki:-D oraz sun7gratuluje ciazy :tak::-) i widze ze bedzie chlopczyk:-) super.
butterfly bo faktycznie chlopa zajedziesz nim do konca ksiazki dotrwasz:-D
eliankasuper ze maz ma wyniki lepsze i widac efekty :-D

reklama
Do góry