Gu1505
Fanka BB :)
Tak jestem w 15+4 tygodniu ciazy a dziś dowiedziałam się że to będzie synHej, mam pytanie.. jak tam starania? Inseminacja udana?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak jestem w 15+4 tygodniu ciazy a dziś dowiedziałam się że to będzie synHej, mam pytanie.. jak tam starania? Inseminacja udana?
Gratuluję! Udało Ci się podczas pierwszego iui? Czym byłaś stymulowana i ile było jajeczek?Tak jestem w 15+4 tygodniu ciazy a dziś dowiedziałam się że to będzie syn Zobacz załącznik 976585
Udało się za 3 iui z tym że miałam je robiona w odstępach 3-4 miesiące, ponieważ mam zatkany prawy jajowod i lewy jaheczkowal co 3-4 miesiące. Tak byłam stymulaowana, od 2 do 6 dc bralam aromek potem podgląd koło 10 dc z którego jajowodu jest owulacja jak było na lewym to iui koło 13-14 dc. Jak nie było na lewym to czekanie aż się owulacja pojawi oo prawidłowej stronie. I tak zeszło od czerwca 2018 do lutego 2019.Gratuluję! Udało Ci się podczas pierwszego iui? Czym byłaś stymulowana i ile było jajeczek?![]()
A jajeczek miałam 2 jak i po prawej takninpo lewej, ale będzie jeden dzidziuśGratuluję! Udało Ci się podczas pierwszego iui? Czym byłaś stymulowana i ile było jajeczek?![]()