• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

W realu jest promocja na obiadki 190 g z boboviy. Słoiczek kosztuje 3,49 zł

No to w biedronie rzeczywiscie sie teraz opyla bo za dwa płaci się 4,99

Karincia, u mnie w biedronce są te promocje - i one tak na wejściu są - albo w tym miejscu gdzie zawsze te promocyjne rzeczy - nie na dziale dla niemowląt, gdzie inne zupki itd.

reklama
Dziewczyny używające Huggisów, powiedzcie jakie one są??
Bo mi się pieluchy kończą a we wszystkich sklepach sa promocje tylko na Huggisy :baffled:

Nie mogę nigdzie znaleźc jakiejś sensownej promocji na Pampy :-(

Ja jestem zadowolona z Huggisów Premium bo nie mają tego zielonego obleśnego wkładu :) Nie przeciekają, bobrze się zapinają ale nie mają rozciągliwych boczków tylko raczej tył. Ogólnie dla nas OK.

A promocje w Biedronce są umieszczone tak właśnie na środku a nie na dziale dziecięcym. Ja zanim się zorientowałam to trochę minęło, też nie mogłam znaleźć ;)

Ja jestem zadowolona z Huggisów Premium bo nie mają tego zielonego obleśnego wkładu :) Nie przeciekają, bobrze się zapinają ale nie mają rozciągliwych boczków tylko raczej tył. Ogólnie dla nas OK.

A promocje w Biedronce są umieszczone tak właśnie na środku a nie na dziale dziecięcym. Ja zanim się zorientowałam to trochę minęło, też nie mogłam znaleźć ;)
a u nas promocje na dziale dzieciecym i po środku tez,żeby nikt nieprzoczył
chciałam kupić pieluchy z ksiażeczka,ale mogłam tylko pomarzyć bo juz nie było

Iwonko chciałam ci kupić dziś te pampersy ale ktoś bezczelnie poodrywał książeczki i przeniósł je na dział dla dzieci. No porażka co się dzieje. Ale mają też w Biedronce fajne książeczki za 7zł. Żałuje że wzięłam tylko jedną:( Ale ja wiecznie nie mam kasy.

Iwonko chciałam ci kupić dziś te pampersy ale ktoś bezczelnie poodrywał książeczki i przeniósł je na dział dla dzieci. No porażka co się dzieje. Ale mają też w Biedronce fajne książeczki za 7zł. Żałuje że wzięłam tylko jedną:( Ale ja wiecznie nie mam kasy.

spoko,pojade do Reala nakupuje małej ksiazeczek bo takich nie mamy jeszcze,wiec nic straconego

reklama
ja dziś kupiłam kilka słoiczków tych promocyjnych w biedronce ale wybory już nie było bo większość
wykupiona ale chyba od 31 ma być reszta promocji ja się wybieram bo chcę zobaczyć te miseczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry