reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

ja kupuje od jakiegos czasu huggiesy, dzis kupiłam w biedronce w promocji na 15lat sklepu w kartonie 4 pakowane po 87szt za 29.90 a tydzien temu kupiłam 4- 64szt za 35zł więc uważam za super promocje te kartony!
jutro polece kupić 2 kartony 5.

reklama
w tesco na 15 urodziny też fajne promocje ;-) - chusteczki huggisy 2 paczki 64 szt za 6 zł (kupiłam bo tanio ale drażni mnie że są takie papierowe i się targają trochę) i 4 soczki bobofruty bodajże za 7,5 :-)

W biedronie maja huggiesy mega packi w promocji w takich pudelkach po 29,90! 4 bodajze 86szt a 5 75szt.
Warto leciec do biedronki:)

dziewczyny ja tak tu wtrace się ale powiedzcie czy 5 huggiesy są takie same duże jak 5 pampersa???Czy kupic 4 huggiesy??
No i co za różnica między premium czy classic huggiesy???
Bo my na pampersa lecimy i ja ciemna masa jestem :/

5tki hugiesy sa wieksze od pampers, czy czwórki beda dobre nie wiem sa tylko do 14kg wiec ja bym dla praiw 13kg Miłosza nie kupiła uzywamy 5ek
Classiki sa takie zwykle bez sciagacza z tylu, sa ciensze mniej chłonnei przepuszczaja brzydkie zapaszki moczu
Hugiessy wg mnie jakosciowo wypadaja jak pampers choc sa sztywniejsze niz pampers

no a ja durna poleciałam po pampersy do lidla dziś i kupiłam 4 70szt. za 39,99
czemu ja tu wcześniej nie zajrzałam? kupiłabym haggisy w Biedrze

Ja od urodzenia używałam pampersów a po rewolucji z dupką przesiadłyśmy się na huggiesy premium, pani w sklepie powiedziała, że te classic są mniej chłonne, sztywniejsze i że klienci bardziej chwalą premium.
I powiem szczerze, że dla mnie huggisy są the best! Są troszke wieksze od pampersów, ale mniejsze od happy, może troszkę sztywniejsze od pamków, jednak happy bardziej są sztywne, huggiesy mają fajny ten ściągacz na całych pleckach prze co nie zdarza się, że kupa wylatuje górą, co przy pampkach sie zdarzało.
My lecimy na 4+, choć mam też schowaną giga pake 5:-)

reklama
huggisy są może większe ale pampki są bardziej elastyczne, także pamki 4 u nas ujdą ale już huggisy są za małe - minimum 4+ muszą być. Jak jeszcze Jula sikała w nocy to spokojnie 4 pampka jej zakładałam ale już 4 z huggisa przesikiwała. Ale ogólnie jakościowo są b. dobre, my długo sikaliśmy w hugisy jestem z nich bardzo zadowolona i polecam;-)

Do góry