reklama
Rubi a te body modelujące to w Lidlu? Bo u mnie też flak jeszcze sie nie wchłonął choć po choróbsku jest dużo mniejszy bo i ze 3 kg straciłam na wadze![]()
Chogata!!! uwazaj na rozmiarowke - jest zawyzona :-( moje sa ciut przyciasne :-( duzo mi nie wymodeluja :-(
no i dziwie sie na na moja gruba doope rozmiar 85D jest w sumie za duzy...
nie jest jednak zle - przod zapina sie na zamek wiec do karmienia OK - juz mnie zwykle staniki wkurzaja bo jak kurtke ubieram to zawsze mi sie rozpinaja

Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No ja też się skusiłam. Właśnie je piorę i zobaczymy. Jeszcze w ciąży kupiłam z krótkim rękawem i jestem zadowolona. Choć dopiero teraz zakładamy, bo to rozmiar 62.
Ale najbardziej polecam te bodziaki z tesco. Po czterech miesiącach odłożyłam i są jak nowe. Ani kolor nie zszedł ani napisy.
Ale najbardziej polecam te bodziaki z tesco. Po czterech miesiącach odłożyłam i są jak nowe. Ani kolor nie zszedł ani napisy.
Załączniki
No ja też się skusiłam. Właśnie je piorę i zobaczymy. Jeszcze w ciąży kupiłam z krótkim rękawem i jestem zadowolona. Choć dopiero teraz zakładamy, bo to rozmiar 62.
ja tez mam sporo ciuszków z tesco i bodziaków i zgadza sie,ani sie nie wyciągły,ani kolorków nie straciły
Chogata
Mama Aluni i Dominika
No ja mam taki sam rozmiar kurcze to mnie zagięłaś .Mówisz ,że nie modeluje? Ja mam ten problem ,że jak siedze to mi spodnie dzielą bęben mój na pół i wypływa opona ze spodni a jak choc zakladam grubsze rajstopy to jest git,więc teraz nie wiem co mam zrobić .Mąż koło 11 przyjedzie mnie zabrać do Lidla.Chogata!!! uwazaj na rozmiarowke - jest zawyzona :-( moje sa ciut przyciasne :-( duzo mi nie wymodeluja :-(
no i dziwie sie na na moja gruba doope rozmiar 85D jest w sumie za duzy...
nie jest jednak zle - przod zapina sie na zamek wiec do karmienia OK - juz mnie zwykle staniki wkurzaja bo jak kurtke ubieram to zawsze mi sie rozpinaja![]()
Co do bodziaków i pajacy z Tesco to ja tam zawsze kupuje i nie narzekam .Choc jk kupiłam raz komplet body +pajac + śliniak + buty to mi po praniu w pajacu rękawy sie skróciły jakimś cudem .Ale te ciuszki co są paczkowane to ok nic sie nie dzieje .Ja pajacy to tylko do psania używam

Ja pajacyki 0-3 i 3-6 mc miałam z tesco i super były. Nawet jak odłozyłam dla następnej dzidzi to dalej wyglądają super :-).
Teraz mam od mamy co mi z UK przywiozła. I tez tylko do spania mamy pajacyki, a za dnia dresy :-).
Teraz mam od mamy co mi z UK przywiozła. I tez tylko do spania mamy pajacyki, a za dnia dresy :-).
reklama
Ja pajacyki 0-3 i 3-6 mc miałam z tesco i super były. Nawet jak odłozyłam dla następnej dzidzi to dalej wyglądają super :-).
podpisuję się pod tym, co napisałaś Deli, obiema rękoma

I bodziaki i pajace super. A z UK mamy pajace z Nexta, tyle tylko, że juz Tomek z nich wyrasta buuu... Są świetne gatunkowo, fajnie by było dostać takie na 6-9mcy

A na noc u nas swietnie sprawdzaja się też półśpiochy

Bo ciągu dnia też głownie w dresach śmigamy.
Podziel się: