reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi co miałyście w paczce Nestle.. bo mi poczta otwierała paczkę i nie wiem czy czegoś se nie wzięli... :baffled: w ogóle mi się nie podoba ta moja redowska poczta.. masakra... np dostałam gazete "twoj maluszek" (nie zamawiałam jej) i była luzno wsadzona do skrzynki... i tylko na niej markerem napisana ulica i nr domu i mieszkania.... jak cos do niej było dołączone to pewnie se ktoś wziął... (mój Ł dostał już raz gazete bez płyty - porwany woreczek był).. jak jeszcze raz cos takiego będzie to będę reklamować...:baffled:

Dla mam ktore kupuja dzieciaczka bebilon to moge powiedziec ze najtanszy jest chyba w tescco bo kosztuje 33.88 a wszedzie juz ponad 40 zl:szok:
W paczce mialam chyba mleczko na kaszke deserek i soczek i poradnik zywienia, ale juz nie pamietam dokladnie

o właśnie przypomniałyście mi o tej gazecie też ostatnio dostałam i był na niej długopisem naniesiony nr domu. a skąd one przychodzą??każdy je dostaje czy jak to??
bo ja jeszcze niedawano mieszkałam u rodziców w domu jedn. pod nr 46 a teraz w bloku i mam 6/34 i na tej gazecie był napisany nr 46 przekreślony i obok 6/34 jakby ktos wiedział ze się przeprowadziliśmy i do tej pory mamy z ta gazetą zagadkę

bebilon w rossmannie tez taki tani, ja zawsze 4 dla starszaka w rossmanie kupuje
a szkoda mi ze my kurcze tych próbek nie dostajemy - coś za krótko w szpitalu byłam jak rodziłam i nic nie dostalam i nie wypełniłam

Ja przy starszej nie wypełniłam i potem żałowałam jak znajomym próbki przychodziły a mi nie... Jakieś dwa tygodnie temu dostałam z nestle - całe :szok:opakowanie mleka modyfikowanego nan po 6 miesiącu, 4 jednorazowe próbki pure ryżowego, jedna próbka kaszki i słoiczek jabłuszek z gerbera, a niedawno dostałam z bobovity - próbkę kaszki, próbkę bebiko i zupkę marchewkową:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dostałam z bobovity i gerbera.
Basia zaloguj się na stronach. Mi z tych szpitalnych kart nic nie przysłali, dopiero jak się zalogowałam ;)

Do góry